Operate 365

Med Xenit Operate Microsoft 365 får ni en trygg drift och support genom Xenits specialister, verktyg och rutiner för drift och förvaltning av er egen plattform.

100 SEK* per månad och användare

*Från pris.

Kom igång
Operate Microsoft 365

Operate Microsoft 365

Hälsokontroll

Omvärldsbevakning

Kompetens

2nd & 3rd Support

Drift

Förändringar

Fövaltning

Design

Xenit Signature

Tillval

Beredskap

Tillval

Operate Microsoft 365

För att…

  • Xenit Operate Microsoft 365 innebär låga risker och hög säkerhet. Tjänsten är byggd på Microsofts standardleveranser som erbjuder en vedertagen, global och extremt beprövad lösning. Dessutom får ni genom Xenit några av branschens mest erfarna säkerhetsspecialister som är med och utformar tjänsten.
  • Xenit Operate Microsoft 365 är en tjänst under ständig utveckling och Xenits kommer att över tid förbättra tjänsteerbjudandet allteftersom nya tekniker möjliggör det. Tjänsten bygger på Microsofts moln vilket gör att det är enkelt att skala upp och ner antalet användare.
  • Tjänsten är kostnadseffektiv och ni betalar endast för det ni använder. Priset är beroende av antal användare i månaden och det tillkommer inga kostnader för infrastruktur och resurs.

Tillval

Xenit Signature

Gör hanteringen av e-post signaturer enklare md Xenit Signature! Vi automatiserar processerna och gör det enklare att skapa nya signaturer för alla nya medarbetare, uppdatera hela organisationens signatur eller uppdatera ett visst teams signaturer. I vårt enkla verktyg kan er marknad- och kommunikationsavdelning enkelt designa, skapa, förhandsvisa och testa era nya signaturer.

Beredskap

Som tillval till tjänsten erbjuds beredskap utanför ordinarie öppettider i Servicedesk. Detta tillval utökar tillgänglighetsnivåerna för support för att också inkludera felsökning av kritiska incidenter nattetid och helger.

Se alla kundcase ⟶

Utvalda kundcase

Nelly är en av Nordens mest älskade modedestinationer för unga kvinnor. Varje dag inspirerar de med de hetaste trenderna och looksen genom sitt eget varumärke och noga utvalda varumärken från en internationell portfölj. Nelly lanserades 2004 och var pionjärer redan från start med fokus på digital försäljning och innovativ influencer marketing. Idag har de ett vibrerande community med 1.2 miljoner kunder och 1.3 miljoner följare på sociala medier.
Sweet Systems är ett Stockholmsbaserat mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service- och marknadsavdelningar. Därför är det en självklarhet att de vill ha en modern, snabb och säker drift i Microsoftmolnet Azure, med alla de senaste funktionerna.
En IT-infrastruktur som gör det lätt att växa

Kontakta mig!

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Hör av dig!

Kristoffer Edvardsson

Senior Business Developer

0702-23 82 31
kristoffer.edvardsson@xenit.se

Hanna Kotilainen

Business Developer

010 707 35 26
sales@xenit.se