Briljans

Grunden för Xenit är vår höga kompetens. Hos oss kan du bli en av de bästa specialisterna i Sverige. Vi gör alltid vårt yttersta och levererar det vi lovat med hög kvalité.

Smidighet

Vi är nytänkande visionärer, unga och hungriga, kvickttänkta och lyhörda. Vi är finurliga och tänker till för att hitta bästa lösningen. Vi är ärliga, uppriktiga och raka i vår kommunikation.

Närvaro

Vi bryr oss och tar hand om varandra, ställer upp och hjälps åt. Vi vet och känner att vi är viktiga och fokuserar på den vi pratar med. Vi lever i en kultur med högt till tak med plats för synpunkter. Och vi har kul på jobbet.

Frihet i din karriär

Våra engagerade och kompetenta medarbetare jobbar varje dag för att skapa frihet för människor. För våra medarbetare innebär frihet en arbetsplats med fokus på personalen, individuell utveckling och arbetsmiljö. För våra kunder innebär frihet att vi skapar förutsättningar för en flexibel och skalbar IT-miljö, där deras medarbetarna kan arbeta var de än befinner sig, när det vill och från vilket enhet de vill.

Lediga tjänster

80

medarbetare

63

eNPS

450

certifieringar

Kontoret

Det är viktigt för oss att vara det absolut bästa valet av arbetsplats – som ett andra hem!

Därför sitter vi i snygga och centrala lokaler som bjuder in till umgänge och trivsel. Du kommer omges av likasinnade kollegor som alla har stor passion för IT. Kollegorna är också dina vänner och vi hittar på mycket kul tillsammans både under och utanför kontorstid. Vi arbetar alla tillsammans från kontoret på Kungstorget 7 vilket innebär att du träffar dina kollegor varje dag.

Spontanansökan

Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.

Hanessa Milaszewski – Workspace

Våra team

Engagerad och certifierad kompetens

Lediga tjänster

Business Intelligence, Analytics & Productivity

Visualiserad data för att förenkla er beslutsfattning.

Collaboration & Endpoint

Specialister på Microsoft 365 och endpoint management.

DevOps

Specialister inom CloudOps, Azure och Kubernetes.

Governance

Specialister på Microsoft Azure.

Network & Security

Specialister på nätverk och IT-säkerhet.

Servicedesk

Specialister på support och rådgivning.

Workspace

Specialister på skrivbord- och applikationsvirtualisering.

Service Management

Tjänsteutveckling, leverans och projektledning.

Affärsstöd

Strategi, genomförande och support för våra andra team.

Så tycker våra medarbetare

Din personliga karriär

Uppnå dina digitala drömmar med oss

 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Visar man framfötterna kan man nå hur långt som helst!
 • Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter.
 • Vi delar med oss av våra specialistkunskaper. Genom att arbeta tillsammans på kontoret lär vi oss snabbare av varandra.
Lediga tjänster

Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.

Jimmy Dao – Service Management

Sociala aktiviteter

Varje vecka har vi Tips & Trix med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper. Vi har även återkommande träningstillfällen, hackathons, afterworks, middagar och konferenser tillsammans.

Förmåner

Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Hållbarhet

Genom att hjälpa våra kunder på deras molnresa bidrar vi till en grönare värld! När företag flyttar till molnet hjälper vi dem att lämna ett mindre koldioxidavtryck.

Vad säger våra medarbetare om att jobba på Xenit?

Jimmy Dao – Service Management

Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.

Adam Clark – Workspace

Det har hänt så fantastiskt mycket sedan jag började här och jag hoppas att det fortsätter så.

Cim Svärd – ServiceDesk

Det som motiverar mig mest på jobbet är mitt Team. Att veta att jag kan ha en positiv påverkan på mina kollegors välmående och att jag alltid har något att bidra med, det motiverar mig.

Gus Johansson – Workspace

Mina känslor inför kommande år är att det garanterat kommer att vara ett utmanade år där jag hoppas få ta del av och lösa mer, fler och större utmaningar tillsammans med mina kollegor och våra kunder.

Hanessa Milaszewski – Workspace

Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.

Isabella Tinnberg – Kontorsansvarig

Xenit är lite som ett andra hem. Det är väldigt roligt att umgås med kollegor och att tillsammans ta oss an utmaningar, både på jobbet och på våra sociala aktiviteter.

Jonas Agblad – Workspace

Jag tycker att det är belönande att arbeta inom ett område som så påtagligt påverkar slutanvändarna och kunden på ett positivt sätt.

Jonas Brammesjö – Team Manager

Det allra roligaste är helheten och att man får göra så många olika saker. Man möter hela tiden nya utmaningar och måste sätta sig in i nya situationer och lösa de problem som uppstår på ett så snyggt sätt som möjligt.

Oliwer Sundgren – Identity, Collaboration, Infrastructure

Det jag trivs bäst med i mitt arbete är att det är väldigt utmanande och utvecklande, man vet aldrig vilka typer av ärenden som kan komma in till.

Petter Vikström – Network & Security

Som teknisk specialist här på Xenit ser jag det som en viktig del av rollen att coacha mina kollegor med den kunskap jag har, samtidigt som jag får ta del av den kunskap som de besitter.

Tobias Sandberg – Identity, Collaboration & Infrastructure

Personligen gillar jag att använda den senaste tekniken och att vara så långt fram i utvecklingen som det bara går, därför är det även viktigt för mig att våra kunder får ta del av detta.

Anton Svärd – Servicedesk

Personligen så tycker jag arbetet i Servicedesk är den bästa starten man kan få på sin IT-karriär eller som nystart på sitt nya jobb. Man får verkligen chansen att lära känna hela företaget och möjligheten att kunna bredda sina kunskaper inom alla möjliga områden.

Lediga jobb

Hittar du inte tjänsten som passar dig? Lämna en spontanansökan!

Spontanansökan

SharePoint-utvecklare Team Collaboration & Endpoint

SharePoint-utvecklare

Vi växer och behöver utöka vårt Collaboration-team med en vass SharePoint-specialist!

I rollen som SharePoint-specialist hos oss på Xenit kommer du arbeta med befintliga SharePoint-implementationer men också - och kanske främst - med utveckling, förbättring och konfigurering av våra kunders lösningar för samarbete och dokumenthantering.

Vi ser att du är en person som gillar att hålla dig i framkant och lära nytt när det behövs för att kunna erbjuda våra kunder långsiktiga och smarta lösningar.

Vi söker helt enkelt dig som är en specialist inom SharePoint, kanske är du även kunnig utvecklare med teamkänsla och som drivs av att ta fram lösningar som gör skillnad och förenklar det dagliga arbetet för våra kunder.

Utmanande arbetsuppgifter

Hos oss får du vara med och utveckla Collaboration-teamet hos Xenit. En viktig del i det är att ta vara på affärsmöjligheter och utveckla innovativa lösningar för att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.

I rollen som SharePoint-specialist arbetar du ofta med utvecklingsprojekt tillsammans med kund och möter allt från slutanvändare till en tekniskt kunnig ledningsgrupp.

 

Du har troligtvis erfarenhet av:

 • SharePoint
 • SharePoint Framework UX (SPFX)
 • Microsoft 365/Azure
 • Graph API
 • PnP
 • Powershell
 • JavaScript
 • Power Apps/Power Automate
 • Intranät- och samverkanslösningar
 • Dokument- och ärendehantering

 

En SharePoint-specialist hos Xenit är en person som:

 • Har minst 3 års erfarenhet från en liknande roll och ger prov på mycket god yrkesmässig ämneskunskap inom Microsofts molnlösningar
 • Vi tror även att du är en person som hela tiden vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom de senaste digitala verktygen och tjänsterna
 • Du är trygg i att omvandla kunders behov och utmaningar till smarta lösningar som baseras på Microsofts molnsvit
 • Har en mycket god problemlösningsförmåga och är lösningsorienterad
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt
 • Samarbetar effektiv med andra, delar med sig av kunskaper, erfarenhet och information

 

Meriterande

C# och .NET Utveckling är kanske något du känner dig hemma inom?

 

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Du får en unik möjlighet att utveckla, förbättra och konfigurera våra kunders SharePoint-implementationer. Det innebär att du får mycket eget ansvar och själv kan påverka rollens utformning.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper. Bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

 

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, rugbyspelare, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • AW på kontoret en gång i kvartalet.
 • Gemensamma frukosttillfällen.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.
 • ”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – (SDM på Xenit)


Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Utvecklare / DevOps Engineer Team DevOps

Utvecklare / DevOps Engineer

Nu söker vi dig som vill vara med och starta upp ett nytt team, ser systemutveckling som ett hantverk och brinner för det du gör. Exakt vilket programmeringsspråk du kan idag är mindre viktigt.

Vår tanke är att du ska jobba med en blandning av programmering och infrastruktur/cloud. Fokus kommer vara att jobba ihop med befintliga och nya kunder för att förstå dig på deras utmaningar och ihop med teamet bygga en tjänst. Inledningsvis uppskattar vi att konsultinsatserna kommer vara största delen av tiden och tjänsterna betydligt mindre, men inom 1-2 år är planen att tjänsterna skall vara det stora fokuset.

Konsultinsatser kommer till största del utföras från Xenits kontor ihop med teamet. Ibland, vid behov, kommer du vara ute hos kund. Arbete hos kund kommer primärt genomföras för att förstärka relationen och samarbetet.

Vi ser att du är en person som gillar att hålla dig i framkant och lära nytt när det behövs för att kunna erbjuda våra kunder långsiktiga och smarta lösningar.

Utmanande arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är proaktiv och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt till kunder, kollegor och andra som berörs. Du behöver vara nyfiken och vilja utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi ser vidare att du har en personlig drivkraft samt är van vid att proaktivt lösa problem och införskaffa relevant information och kunskap när det behövs. Du är ansvarstagande, engagerad och strukturerad med ett starkt driv.

Vem är du:

• Du har jobbat med utveckling i några år och brinner för hantverket

• Förståelse för infrastruktur och cloud, att jobba med det är inget främmande även om du inte behöver vara expert

• Vi tror även att du är en person som hela tiden vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom de senaste digitala verktygen och tjänsterna

• Du samarbetar effektiv med andra, delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information

• Du har instrumenterat kod och jobbat med ”observability” (loggar, metrics & tracing) för att hantera mjukvara i produktion

• Du gillar att träffa kunder (fysiskt & digitalt) och bygga relationer och du ska vilja parprogrammera med en kund i några timmar i stället för att skicka Slack-meddelanden

• Du gillar att förbättra de Open Source-projekt vi använder i arbetet. Att göra en PR för att lösa ett problem åt teamet eller kunden under arbetstid skall kännas som något positivt och roligt.

• Du behärskar affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift

Teknik som kommer användas:

• Golang / Node.js (JavaScript/TypeScript)

• Terraform

• Kubernetes

• GitOps

• Azure

• Serverless

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

• Du får en unik möjlighet att i ett tidigt skede komma in i teamet för att kunna bidra och påverka. Det innebär att du kommer få mycket eget ansvar och själv kan påverka rollens utformning.

• Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper. Bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.

• Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, rugbyspelare, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

• Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.

• AW på kontoret en gång i månaden.

• Gemensamma frukosttillfällen.

• Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.

• Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.

• Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.

• ”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – DevOps Team Leader & Engineer.

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Endpoint Manager Specialist Team Collaboration & Endpoint

Endpoint Manager Specialist

I rollen som specialist hos oss på Xenit kommer du bland annat att få arbeta med Microsofts produkter för att leverera en förstklassig kvalité på tekniska lösningar. Tillsammans med teamet kommer du bland annat arbeta med att förvalta och vidareutveckla Xenit tjänster, detta arbete kommer att blandas med att bistå med din kompetens till både befintliga och nya kunder.

 

Vem är du?

Du kommer att förstärka Endpoint-teamet hos Xenit, du gillar att jobba i grupp och gör gärna det lilla extra för att gruppen skall lyckas. Arbetet ställer krav på att du systematiskt löser uppgifter och du ser vikten av dokumentation för att samarbetet i gruppen skall fungera som bäst!

Med dina tidigare erfarenheter av att vara delaktig i projekt, samarbetar du effektivt med andra och kommer gärna med nya lösningar och idéer på utmaningar som kan uppstå längs vägen. Du kavlar gärna upp ärmarna och agerar på egna initiativ där det behövs.

Vi tror att du är en nyfiken person som alltid tar chanser och möjligheter till att lära dig nya saker!

 

Tekniker du tycker om

Vi ser gärna att du har 2-5 års erfarenhet av flertal av nedanstående teknologier:

Microsoft Endpoint Manager

 • Intune (all platforms)
 • Enrollment
 • Microsoft Defender for Endpoint
 • Configuration Manager (Hybrid and on-prem)
 • Application packaging and managing

Windows

 • Good technical knowledge
 • Security related features

Scripting

 • Powershell
 • Shell scripts (macOS)

Azure AD

 • App Registration
 • Enterprise Applications
 • Conditional Access


Vilka är Xenit?

På Xenit arbetar vi med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Hos oss kommer du omges av 80 kollegor med stor passion för IT som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg.

3 anledningar till varför du skall välja Xenit

 • Med passionerade medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

 

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
 • After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Omröstningar för bästa förbättringsförslag.

 

”Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.” – Hanessa Milaszewski, Specialist Engineer Team Workspace

 

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

 

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).


Xenit skall bli den största och snällaste cloudpartnern. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering, För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Endpoint Manager Specialist Team Collaboration & Endpoint

Endpoint Manager Specialist

Nu bygger vi vårt Stockholms-team, är du redo?

Vi tar Göteborgs-andan till Stockholm och bygger "Sveriges snällaste cloudpartner".
Har du ett par års erfarenhet inom klienthantering och Azure och vill vara med och bygga stommen för vårt team så ska du ta chansen NU!

Det kommer hända mycket, vi kommer behöva kavla upp ärmarna, vi kommer ha växtvärk och vi kommer ha otroligt kul!

Om tjänsten

I rollen som specialist hos oss på Xenit kommer du bland annat att få arbeta med Microsofts produkter för att leverera en förstklassig kvalité på tekniska lösningar. Tillsammans med teamet kommer du bland annat arbeta med att förvalta och vidareutveckla Xenit´s tjänster, samt hjälpa både nya och befintliga kunder. 

 

Vem är du?

Du kommer att förstärka Endpoint-teamet hos Xenit, du gillar att jobba i grupp och gör gärna det lilla extra för att gruppen skall lyckas. Arbetet ställer krav på att du systematiskt löser uppgifter och du ser vikten av dokumentation för att samarbetet i gruppen skall fungera som bäst!

Med dina tidigare erfarenheter av att vara delaktig i projekt, samarbetar du effektivt med andra och kommer gärna med nya lösningar och idéer på utmaningar som kan uppstå längs vägen. Du kavlar gärna upp ärmarna och agerar på egna initiativ där det behövs.

Vi tror att du är en nyfiken person som alltid tar chanser och möjligheter till att lära dig nya saker!

 

Tekniker du tycker om

Vi ser gärna att du har 2-5 års erfarenhet av flertal av nedanstående teknologier:

Microsoft Endpoint Manager

 • Intune (all platforms)
 • Enrollment
 • Microsoft Defender for Endpoint
 • Configuration Manager (Hybrid and on-prem)
 • Application packaging and managing

Windows

 • Good technical knowledge
 • Security related features

Scripting

 • Powershell
 • Shell scripts (macOS)

 

Azure AD

 • App Registration
 • Enterprise Applications
 • Conditional Access

 

Vilka är Xenit?

På Xenit arbetar vi med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Hos oss kommer du omges av 80+ kollegor med stor passion för IT.

4 anledningar till varför du skall välja Xenit

 • Med passionerade medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.
 • Du får vara med och bygga upp vårt Stockholmskontor och verkligen göra avtryck i ett tillväxtbolag!

 

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
 • After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Omröstningar för bästa förbättringsförslag.

 

”Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.” – Hanessa Milaszewski, Specialist Engineer Team Workspace

 

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Martin Samuelsson.

 

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9. Kort och gott är vi ett gäng som trivs fantastiskt bra ihop och som gärna vill dela arbetsglädjen med DIG.

Även våra kunder verkar tycka att vi är toppen!

Även vårt NPS, alltså hur många av våra kunder som rekommenderar oss till andra är högt över branschens snitt. Vår strävan att vara "Den snällaste cloudpartnern" syns i allt vi gör och vi är så klart stolta över responsen!

 

Xenit skall bli den största och snällaste cloudpartnern. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering, För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

 

Ansök här

Microsoft Azure Specialist Governance

Microsoft Azure Specialist

Utmanande arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i Xenit Cloud Enablement Team hos oss på Xenit. I rollen som Specialist kommer du få lösa komplexa problem och driva förbättringar för våra kunder inom Microsoft Azure.

Med stort driv och personligt engagemang hjälper du våra kunder genom deras digitala transformation tillsammans med övriga medlemmar i teamet.

Områden och produkter som du kommer att jobba med dagligen inom Azure är:

 • Governance
 • Security
 • Identity
 • Infrastructure as Code
 • IaaS, PaaS och SaaS
 • Networking och säkerhet.

Du kommer även jobba aktivt med att leverera, förbättra och utveckla vår funktionstjänst Xenit Azure CloudOps. I rollen kommer du lösa komplexa problem och förbättringar, driva och vara delaktig i kundprojekt samt genomföra konsultuppdrag hos kund.

Vi försöker alltid att ersätta repetitiva problem med automatiserade lösningar, så om samma utmaning dyker upp flera gånger ser vi till att automatisera det som automatiseras kan. Därför är en viktig del av rollen att automatisera processer och manuell hantering.

 

Vem är du?

Vi tror att när man tycker att någonting är roligt så har man också de bästa möjligheterna att bli riktigt duktig inom det. För att trivas i rollen är det därför viktigt att du har kunskap och ett stort intresse för Azure samt att du ständigt vill lära dig mer. Det är även viktigt att du är social, positiv och trevlig.

Vi hoppas även att du:

 • Har minst 5 års erfarenhet samt kunskap inom Azure och ovan nämnda produkter.
 • Tycker det är roligt att lära dig om nya teknologier och håller dig uppdaterad på tech-trender.
 • Har Teknisk bredd med erfarenhet inom Cloud migreringar, Windows Server, AD , SQL, transitions och transformation projekt.
 • Har förmåga att agera på eget initiativ, få saker att hända och tar ansvar för resultatet.
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt.
 • Förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt, gör förnuftiga och rationella bedömningar.
 • Samarbetar effektivt med andra, delar med dig av dina kunskaper, erfarenhet och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål.
 • Är flytande svenska i tal och skrift.

 

Vilka är Xenit?

På Xenit arbetar vi med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Hos oss kommer du omges av 80 kollegor med stor passion för IT som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg.

3 anledningar till varför du skall välja Xenit

 • Med passionerade medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

 

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
 • After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Omröstningar för bästa förbättringsförslag.

”Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.” – Hanessa Milaszewski, Specialist Engineer Team Workspace

 

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit skall bli den största och snällaste cloudpartnern. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering, För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Microsoft Azure Specialist Governance

Microsoft Azure Specialist

Nu bygger vi vårt Stockholms-team, är du redo?

Vi tar Göteborgs-andan till Stockholm och bygger "Sveriges snällaste cloudpartner".
Har du ett par års erfarenhet inom Azure och vill vara med och bygga stommen för vårt team så ska du ta chansen NU! 

Det kommer hända mycket, vi kommer behöva kavla upp ärmarna, vi kommer ha växtvärk och vi kommer ha otroligt kul! 

Utmanande arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i Xenit Cloud Enablement Team hos oss på Xenit. I rollen som Specialist kommer du få lösa komplexa problem och driva förbättringar för våra kunder inom Microsoft Azure.

Med stort driv och personligt engagemang hjälper du våra kunder genom deras digitala transformation tillsammans med övriga medlemmar i teamet.

Områden och produkter som du kommer att jobba med dagligen inom Azure är:

 • Governance
 • Security
 • Identity
 • Infrastructure as Code
 • IaaS, PaaS och SaaS
 • Networking och säkerhet

Du kommer även jobba aktivt med att leverera, förbättra och utveckla vår funktionstjänst Xenit Azure CloudOps. I rollen kommer du lösa komplexa problem och förbättringar, driva och vara delaktig i kundprojekt samt genomföra konsultuppdrag hos kund.

Vi försöker alltid att ersätta repetitiva problem med automatiserade lösningar, så om samma utmaning dyker upp flera gånger ser vi till att automatisera det som automatiseras kan. Därför är en viktig del av rollen att automatisera processer och manuell hantering.

 

Vem är du?

Vi tror att när man tycker att någonting är roligt så har man också de bästa möjligheterna att bli riktigt duktig inom det. För att trivas i rollen är det därför viktigt att du har kunskap och ett stort intresse för Azure samt att du ständigt vill lära dig mer. Det är även viktigt att du är social, positiv och trevlig.

Vi hoppas även att du:

 • Har minst 5 års erfarenhet samt kunskap inom Azure och ovan nämnda produkter.
 • Tycker det är roligt att lära dig om nya teknologier och håller dig uppdaterad på tech-trender.
 • Har Teknisk bredd med erfarenhet inom Cloud migreringar, Windows Server, AD , SQL, transitions och transformationsprojekt.
 • Har förmåga att agera på eget initiativ, få saker att hända och tar ansvar för resultatet.
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt.
 • Förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt, gör förnuftiga och rationella bedömningar.
 • Samarbetar effektivt med andra, delar med dig av dina kunskaper, erfarenhet och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål.
 • Talar och skriver flytande svenska.

 

Vilka är Xenit?

På Xenit arbetar vi med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Hos oss kommer du omges av 80+ kollegor med stor passion för IT.

4 anledningar till varför du skall välja Xenit

 • Med passionerade medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.
 • Du får vara med och bygga upp vårt Stockholmskontor och verkligen göra avtryck i ett tillväxtbolag!

 

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
 • After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Omröstningar för bästa förbättringsförslag.

”Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.” – Hanessa Milaszewski, Specialist Engineer Team Workspace

 

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Martin Samuelsson.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9. Kort och gott är vi ett gäng som trivs fantastiskt bra ihop och som gärna vill dela arbetsglädjen med DIG.

Även våra kunder verkar tycka att vi är toppen!

Även vårt NPS, alltså hur många av våra kunder som rekommenderar oss till andra är högt över branschens snitt. Vår strävan att vara "Den snällaste cloudpartnern" syns i allt vi gör och vi är så klart stolta över responsen!

 

Xenit skall bli den största och snällaste cloudpartnern. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering, För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Sharepoint-utvecklare till växande team i Stockholm Team Collaboration & Endpoint

Sharepoint-utvecklare till växande team i Stockholm

Nu bygger vi vårt Stockholms-team, är du redo?

Vi tar Göteborgs-andan till Stockholm och bygger "Sveriges snällaste cloudpartner".
Har du ett par års erfarenhet inom Sharepoint och vill vara med och bygga stommen för vårt team så ska du ta chansen NU!

Det kommer hända mycket, vi kommer behöva kavla upp ärmarna, vi kommer ha växtvärk och vi kommer ha otroligt kul!

Collaboration-teamet söker en vass SharePoint-specialist!

I rollen som SharePoint-specialist hos oss på Xenit kommer du arbeta med befintliga SharePoint-implementationer men också - och kanske främst - med utveckling, förbättring och konfigurering av våra kunders lösningar för samarbete och dokumenthantering.

Vi ser att du är en person som gillar att hålla dig i framkant och lära nytt när det behövs för att kunna erbjuda våra kunder långsiktiga och smarta lösningar.

Vi söker helt enkelt dig som är en specialist inom SharePoint, kanske är du även kunnig utvecklare med teamkänsla och som drivs av att ta fram lösningar som gör skillnad och förenklar det dagliga arbetet för våra kunder.

Utmanande arbetsuppgifter

Hos oss får du vara med och utveckla Collaboration-teamet hos Xenit. En viktig del i det är att ta vara på affärsmöjligheter och utveckla innovativa lösningar för att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.

I rollen som SharePoint-specialist arbetar du ofta med utvecklingsprojekt tillsammans med kund och möter allt från slutanvändare till en tekniskt kunnig ledningsgrupp.

 

Du har troligtvis erfarenhet av:
 • SharePoint
 • SharePoint Framework UX (SPFX)
 • Microsoft 365/Azure
 • Graph API
 • PnP
 • Powershell
 • JavaScript
 • Power Apps/Power Automate
 • Intranät- och samverkanslösningar
 • Dokument- och ärendehantering

 

En SharePoint-specialist hos Xenit är en person som:
 • Har arbetat minst 3 år i en liknande roll och kan Microsofts molnlösningar
 • Vill utvecklas och håller sig uppdaterad inom de senaste digitala verktygen och tjänsterna
 • Möter kunders behov och utmaningar med smarta lösningar baserade på Microsofts molnsvit
 • Är lösningsorienterad och arbetar både själv och i team för att lösa utmaningar
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt
 • Ser laget före jaget, delar kunskap, erfarenhet och information

 

Meriterande

C# och .NET Utveckling är kanske något du känner dig hemma inom?

 

4 anledningar till varför du ska välja Xenit
 • Du får en unik möjlighet att utveckla, förbättra och konfigurera våra kunders SharePoint-implementationer. Det innebär att du får mycket eget ansvar och själv kan påverka rollens utformning.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper. Bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.
 • Du får vara med och bygga upp vårt Stockholmskontor och verkligen göra avtryck i ett tillväxtbolag! 

 

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, rugbyspelare, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • AW på kontoret en gång i kvartalet.
 • Gemensamma frukosttillfällen.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.
 • ”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – (SDM på Xenit)

 

  Det praktiska

  Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

  Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

  Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Martin Samuelsson.

  Branschledande eNPS!

  Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9. Kort och gott är vi ett gäng som trivs fantastiskt bra ihop och som gärna vill dela arbetsglädjen med DIG. 

  Även våra kunder verkar tycka att vi är toppen!

  Även vårt NPS, alltså hur många av våra kunder som rekommenderar oss till andra är högt över branschens snitt. Vår strävan att vara "Den snällaste cloudpartnern" syns i allt vi gör och vi är så klart stolta över responsen! 

  Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

  #Xenit1337 #UnboxYourBusiness

  Ansök här

  Spontanansökan

  Spontanansökan

  Hej,

  Hittar du ingen tjänst som passar just dig?

  Xenits karriärprogram är individanpassat och vänder sig till dig som är eller vill bli specialist inom digitala tjänster. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som anses vara några av de bästa i hela branschen inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Vi är noggranna, duktiga och vill göra bra ifrån oss! Xenit är ett framgångsrikt, snabbväxande och lönsamt bolag.

  Inom karriärprogrammet arbetar vi mycket med mentorskap och kompetensöverföring. Vi vet att det är viktigt att du hittar just den inriktningen du brinner för inom digital infrastruktur för att du ska kunna bli lika bra, eller ännu bättre som våra specialister. Då blir jobbet dessutom så mycket roligare!

  Din personliga utveckling pågår sedan under hela din karriär på Xenit med kontinuerliga avstämningar med din närmsta chef, ett mentorskap tillsammans med din tekniska handledare samt betalda certifieringar och utbildningar.

  Kontakta Carl Ekener om du vill veta mer om Xenits karriärprogram, eller ansök direkt genom att skicka in en ansökan.

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  #Xenit1337

  Ansök här

  Vill du göra praktik hos Xenit? Servicedesk

  Vill du göra praktik hos Xenit?

  På Xenit arbetar vi med moderna digitala tjänster och är specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Vi är ca 75 medarbetare som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg. Varje vecka har vi till exempel ”Tips & Trix” med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper, vi har afterworks på kontoret och däremellan gör vi mycket annat kul tillsammans!

  LIA-/PRAKTIKPERIOD HOS XENIT

  Under din praktik får du möjligheten att jobba med några av Sveriges främsta specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Du kommer få en handledare hos oss på Xenit som kommer ha löpande dialog och uppföljning med dig. Gör du bra ifrån dig under din LIA/praktik så kan det även finnas en möjlighet att börja arbeta hos oss efter examen/studenten.

  • Hjälpa till med ärenden i vår Service Desk såsom felsökning och utredning
  • Lära dig mer om molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt
  • Få arbeta med produkter från våra partners såsom Microsoft, Citrix, Palo Alto med mera
  • Vara med på interna aktiviteter och möten på kontoret

  HUR VI VÄLJER

  Se till att ditt underlag är så beskrivande som möjligt i din ansökan, så vi kan hitta rätt plats för dig. Utöver det önskar vi personer som har:

  • Stort intresse för data och IT och gärna inom mobilitet och molntjänster
  • Höga gymnasiebetyg!
  • Behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift

  HUR DU SÖKER

  Vi får in väldigt många ansökningar för att genomföra sin LIA/praktik hos oss. För oss är det viktigt att kunna ge en så bra och kvalitativ praktikperiod som möjligt och även om vi skulle vilja, kan vi inte ta emot alla.

  För att kunna matcha dig rätt hos oss önskar vi nedan av dig:

  • CV och personligt brev
  • Tidsperiod för din LIA/praktik
  • Vad du vill att din LIA/praktik ska innehålla (om det finns krav i samband med din utbildning)
  • Är du dessutom intresserad av ett specifikt område så vill vi att du får med det i din ansökan.
  • Betyg och meriter

  TILLSÄTTNING OCH ANSÖKAN

  Det finns möjlighet till LIA/praktik både under vårterminen samt hösttermin, omfattning och tillträde enligt föreskrifter i ditt utbildningsprogram. Praktiken kommer ske under normal kontorstid, cirka 08.00-17.00.

  Har du frågor om annonsen är du välkommen att kontakta Stina Perbo, rekryteringsansvarig på Xenit.

  #Xenit1337 #UnboxYourBusiness

   

  Ansök här

  Följ oss gärna i sociala medier

  Följ oss på LinkedIn för nyheter, kunskap och uppdateringar. Du kan också hänga med bakom kulisserna och få en inblick i vår vardag på kontoret genom att följa oss på Instagram.

  Kontakta mig!

  Har du frågor eller funderingar kring våra lediga tjänster? Hör av dig!

  Carl Ekener

  HR-chef

  010 707 35 54
  carl.ekener@xenit.se