Briljans

Grunden för Xenit är vår höga kompetens. Hos oss kan du bli en av de bästa specialisterna i Sverige. Vi gör alltid vårt yttersta och levererar det vi lovat med hög kvalité.

Smidighet

Vi är nytänkande visionärer, unga och hungriga, kvickttänkta och lyhörda. Vi är finurliga och tänker till för att hitta bästa lösningen. Vi är ärliga, uppriktiga och raka i vår kommunikation.

Närvaro

Vi bryr oss och tar hand om varandra, ställer upp och hjälps åt. Vi vet och känner att vi är viktiga och fokuserar på den vi pratar med. Vi lever i en kultur med högt till tak med plats för synpunkter. Och vi har kul på jobbet.

Frihet i din karriär

Våra engagerade och kompetenta medarbetare jobbar varje dag för att skapa frihet för människor. För våra medarbetare innebär frihet en arbetsplats med fokus på personalen, individuell utveckling och arbetsmiljö. För våra kunder innebär frihet att vi skapar förutsättningar för en flexibel och skalbar IT-miljö, där deras medarbetarna kan arbeta var de än befinner sig, när det vill och från vilket enhet de vill.

Lediga tjänster

54

medarbetare

78

eNPS

310

certifieringar

Kontoret

Det är viktigt för oss att vara det absolut bästa valet av arbetsplats – som ett andra hem!

Därför sitter vi i snygga och centrala lokaler som bjuder in till umgänge och trivsel. Du kommer omges av likasinnade kollegor som alla har stor passion för IT. Kollegorna är också dina vänner och vi hittar på mycket kul tillsammans både under och utanför kontorstid. Vi arbetar alla tillsammans från kontoret på Kungstorget 7 vilket innebär att du träffar dina kollegor varje dag.

Spontanansökan

Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng unga och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.

Hanessa Milaszewski – Workspace

Våra team

Engagerad och certifierad kompetens

Lediga tjänster

Business Intelligence

Visualiserad data för att förenkla er beslutsfattning.

DevOps

Specialister inom CloudOps, Azure och Kubernetes.

Identity, Collaboration & Infrastructure

Specialister på Microsofts Cloud.

Network & Security

Våra nätverks- och säkerhetspecialister hjälper er att skydda er verksamhet från de ökande cyberhoten.

Workspace

Specialister på skrivbord- och applikationsvirtualisering.

Servicedesk

Specialister på support och rådgivning.

Affärsstöd

Affärsstöd stöttar verksamheten med bland annat ekonomi, HR, administration, sälj och marknadsföring.

Din personliga karriär

Uppnå dina digitala drömmar med oss

 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Visar man framfötterna kan man nå hur långt som helst!
 • Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter.
 • Vi delar med oss av våra specialistkunskaper. Genom att arbeta tillsammans på kontoret lär vi oss snabbare av varandra.
Lediga tjänster

Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.

Jimmy Dao – DevOps

Sociala aktiviteter

Varje vecka har vi Tips & Trix med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper. Vi har även återkommande träningstillfällen, hackathons, afterworks, middagar och konferenser tillsammans.

Förmåner

Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Hållbarhet

Genom att hjälpa våra kunder på deras molnresa bidrar vi till en grönare värld! När företag flyttar till molnet hjälper vi dem att lämna ett mindre koldioxidavtryck.

Vad säger våra medarbetare om att jobba på Xenit?

Jimmy Dao – DevOps

Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.

Martina Axelsson – Affärsstödchef

Jag drivs av att vara med i många olika processer där jag kan bidra med åsikter som gör att både företaget och medarbetarna utvecklas.

Adam Clark – Workspace

Det har hänt så fantastiskt mycket sedan jag började här och jag hoppas att det fortsätter så.

Cim Svärd – ServiceDesk

Det som motiverar mig mest på jobbet är mitt Team. Att veta att jag kan ha en positiv påverkan på mina kollegors välmående och att jag alltid har något att bidra med, det motiverar mig.

Gus Johansson – Workspace

Mina känslor inför kommande år är att det garanterat kommer att vara ett utmanade år där jag hoppas få ta del av och lösa mer, fler och större utmaningar tillsammans med mina kollegor och våra kunder.

Hanessa Milaszewski – Workspace

Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng unga och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.

Isabella Tinnberg – Kontorsansvarig

Xenit är lite som ett andra hem. Det är väldigt roligt att umgås med kollegor och att tillsammans ta oss an utmaningar, både på jobbet och på våra sociala aktiviteter.

Jonas Agblad – Workspace

Jag tycker att det är belönande att arbeta inom ett område som så påtagligt påverkar slutanvändarna och kunden på ett positivt sätt.

Jonas Brammesjö – Team Manager

Det allra roligaste är helheten och att man får göra så många olika saker. Man möter hela tiden nya utmaningar och måste sätta sig in i nya situationer och lösa de problem som uppstår på ett så snyggt sätt som möjligt.

Oliwer Sundgren – Identity, Collaboration, Infrastructure

Det jag trivs bäst med i mitt arbete är att det är väldigt utmanande och utvecklande, man vet aldrig vilka typer av ärenden som kan komma in till.

Petter Vikström – Network & Security

Som teknisk specialist här på Xenit ser jag det som en viktig del av rollen att coacha mina kollegor med den kunskap jag har, samtidigt som jag får ta del av den kunskap som de besitter.

Tobias Sandberg – Identity, Collaboration & Infrastructure

Personligen gillar jag att använda den senaste tekniken och att vara så långt fram i utvecklingen som det bara går, därför är det även viktigt för mig att våra kunder får ta del av detta.

Viktor Glinski – Network & Security

På Xenit gör vi inget halvdant, alla ställer upp för varandra och går den extra milen för att leverera det bästa resultatet. Det leder också till att vi får komplicerade uppdrag som andra leverantörer kommer till oss med för att få stöttning.

Lediga jobb

Hittar du inte tjänsten som passar dig? Lämna en spontanansökan!

Spontanansökan

Vill du göra praktik hos Xenit? Servicedesk

Vill du göra praktik hos Xenit?

På Xenit arbetar vi med moderna digitala tjänster och är specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Vi är ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg. Varje vecka har vi till exempel ”Tips & Trix” med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper, varje månad har vi afterwork på kontoret och däremellan gör vi mycket annat kul tillsammans!

LIA-/PRAKTIKPERIOD HOS XENIT

Under din praktik får du möjligheten att jobba med några av Sveriges främsta specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Du kommer få en handledare hos oss på Xenit som kommer ha löpande dialog och uppföljning med dig. Gör du bra ifrån dig under din LIA/praktik så kan det även finnas en möjlighet att börja arbeta hos oss efter examen/studenten.

 • Hjälpa till med ärenden i vår Service Desk såsom felsökning och utredning
 • Lära dig mer om molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt
 • Få arbeta med produkter från våra partners såsom Microsoft, Citrix, Palo Alto med mera
 • Vara med på interna aktiviteter och möten på kontoret

HUR VI VÄLJER

Se till att ditt underlag är så beskrivande som möjligt i din ansökan, så vi kan hitta rätt plats för dig. Utöver det önskar vi personer som har:

 • Stort intresse för data och IT och gärna inom mobilitet och molntjänster
 • Höga gymnasiebetyg!
 • Behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift

HUR DU SÖKER

Vi får in väldigt många ansökningar för att genomföra sin LIA/praktik hos oss. För oss är det viktigt att kunna ge en så bra och kvalitativ praktikperiod som möjligt och även om vi skulle vilja, kan vi inte ta emot alla.

För att kunna matcha dig rätt hos oss önskar vi nedan av dig:

 • CV och personligt brev
 • Tidsperiod för din LIA/praktik
 • Vad du vill att din LIA/praktik ska innehålla (om det finns krav i samband med din utbildning)
 • Är du dessutom intresserad av ett specifikt område så vill vi att du får med det i din ansökan.
 • Betyg och meriter

TILLSÄTTNING OCH ANSÖKAN

Det finns möjlighet till LIA/praktik både under vårterminen samt hösttermin, omfattning och tillträde enligt föreskrifter i ditt utbildningsprogram. Praktiken kommer ske under normal kontorstid, cirka 08.00-17.00.

Har du frågor om annonsen är du välkommen att kontakta Stina Perbo, rekryteringsansvarig på Xenit.

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

 

Ansök här

Key Account Manager Affärsstöd

Key Account Manager

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. På Xenit arbetar vi med digital infrastruktur och är specialister på IT-tjänster inom molnrådgivning, säkerhet och mobila arbetssätt. Vi ligger i framkant och anammar ständigt ny teknik. Vi är otroligt stolta över att få arbeta med kunder som bland annat ÅF, HSB, Peab, Lindex, Nudie Jeans och Capio. I vår senaste kundundersökning fick vi ett fantastiskt resultat med ett NPS (rekommendationsvilja) på 51 och ett NKI (nöjd kund-index) på 4,3 av 5.

Som Key Account Manager får du förmånen att arbeta med de skarpaste och mest briljanta individerna i vår bransch. Du kommer att få vara med och bidra till våra nyckelkunders framgång och utveckla Xenit till en på marknaden oslagbar rådgivare inom digital infrastruktur. Välkommen till Xenit!

KEY ACCOUNT MANAGER PÅ XENIT

Xenit befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker nu en Key Account Manager som kan stärka upp vår säljorganisation och vara med och utveckla och bygga vårt säljarbete framåt. Som Key Account Manager följer du upp säljresultat, medarbetare och arbetssätt för att säkerställa att vi jobbar på rätt sätt mot Xenits mål. 

Dina ansvarsområden som KAM på Xenit

 • Bygga goda och långsiktiga kundrelationer
 • Vara kundens språkrör internt
 • Att i samarbete med kollegor vidareutveckla vårt erbjudande   
 • Utveckla Xenits befintliga nyckelkonton
 • Vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av olika leadsgenererande aktiviteter som utförs under året
 • Proaktivt identifiera och kvalificera affärer samt driva dessa genom säljprocessen från lead till stängd affär
 • Genom ett strukturerat och metodiskt säljarbete bidra till Xenits fortsatta tjänsteutveckling
 • Offert- och kalkylarbete
 • Skapa arenor/forum tillsammans med kollegor där vi träffar befintliga och potentiella nyckelkunder
 • Skapa och ansvara för kundmöten och skapa förtroendeingivande möten hos nyckelkunderna
 • Utveckla nya tjänster ihop med nyckelkunder
 • Träffa nyckelkunder och anordna sammankomster för att identifiera behov och utmaningar
 • Tillsammans med övriga säljteamet se till att vi överträffar uppsatta mål på försäljning och kundnöjdhet
 • Stötta kollegor och bidra till att öka Xenits totala kompetensnivå

VI LETAR EFTER DIG SOM

För att sälja Xenits erbjudande krävs goda samarbeten med kunder, leverantörer och kollegor. Våra kunder har ofta hög teknisk kompetens så för att lyckas i rollen är det viktigt att du har förståelse för teknik men samtidigt har lätt för att omvandla teknik till affärsnytta. Det är även fördelaktigt att känna till våra partners produkter och erbjudande; Microsoft, Citrix, Nutanix, Palo Alto, Varonis, Igel och Imprivata.

Förkunskapskrav:

 • Dokumenterad gedigen erfarenhet av försäljning inom IT-tjänster och kunskap inom: Microsoft 365, Microsoft Azure, Virtuella skrivbord (Citrix och Microsoft) samt grundläggande förståelse för IT-säkerhet
 • Har ett brett kontaktnät inom IT-branschen
 • B-körkort
 • Behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift 
 • Har ett gott sinne för ordning och reda samt förstår vikten av att hålla CRM och övriga system uppdaterade.
 • Har god kommunikativ förmåga
 • Kan jobba självständigt med säljprocesser
 • Kan planera ditt arbete i tid och har god förmåga att prioritera aktiviteter effektivt
 • Har erfarenhet av budgetansvar
 • Har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT och brinner för att göra affärer

XENIT – KUNGSTORGET 7

Xenit är ett snabbväxande företag som sedan starten 2009 vuxit framgångsrikt till idag över 50 anställda. Vårt kontor präglas av trivsel, ergonomi och funktion. Vi tycker att det är viktigt att träffa sina kollegor ofta och lära av varandra genom kunskapsutbyte och mentorskap. Varje ny medarbetare på Xenit får ta del av vårt fina förmånspaket och startar sin anställning med två veckors introduktion där en individuell karriärplan och styrkort tas fram. Vi värderar en hög teknisk nivå hos våra anställda och satsar mycket på vidareutveckling, mentorskap, teknisk utrustning, certifieringar, konferenser och tech-dagar. Vi värnar även om hälsa och gemenskap och umgås tillsammans genom bland annat träning, middagar på stan och andra gemensamma trivselhöjande aktiviteter.

Ansök här

Specialist Engineer – Microsoft Azure & Microsoft 365 Team Identity, Collaboration & Infrastructure

Specialist Engineer – Microsoft Azure & Microsoft 365

Specialist Engineer – Microsoft Azure & Microsoft 365

Med stort driv och personligt engagemang hjälper du våra kunder genom deras digitala transformation tillsammans med övriga medlemmar i team Identity, Collaboration and Infrastructure. I rollen som Specialist Engineer hos Xenit kommer du få lösa komplexa problem och driva förbättringar för våra kunder inom Azure och Microsoft 365.

Utmanande arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga medlemmar i team Identity, Collaboration and Infrastructure kommer du få lösa komplexa problem och driva förbättringar för våra kunder inom Azure och Microsoft 365. Vi försöker alltid att ersätta repetitiva problem med automatiserade lösningar, så om samma utmaning dyker upp flera gånger ser vi till att automatisera det som automatiseras kan. Därför är en viktig del av rollen att automatisera processer och manuell hantering.

Områden och produkter som du kommer att jobba med är Microsoft 365 (till exempel Teams, Exchange, AzureAD), Powershell, MECM, Azure Infrastrukturcloud och on-prem (till exempel att skapa landing zones, migrera resurser eller skapa nya med ”Infrastructure as Code” i Azure).

Vi tror att du har:

 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Hos oss är det viktigt med personligt driv och engagemang, därför är specialistkompetens och sakkunskap viktigare än antal års erfarenhet och certifieringar. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett personligt driv, uppnår resultat med hög kvalitet och alltid vill utvecklas i din yrkesroll.
 • Erfarenhet inom Microsoft365 och mycket god erfarenhet av Azure infrastruktur och tjänster
 • Förmåga att agera på eget initiativ, få saker att hända och tar ansvar för resultatet.
 • I rollen ingår mycket kundkontakt, därför behöver du kunna kommunicera klart, tydligt och strukturerat.
 • Vi jobbar i team och det är därför viktigt att du samarbetar effektivt med andra, delar med dig av dina kunskaper, erfarenhet och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål.

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Vi är nästa generations IT-specialister. Med en medelålder på 28 år och särskilt drivna medarbetare skapas en unik kultur. Trots den unga medelåldern är många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.

”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – DevOps Team Leader & Engineer

Det praktiska:

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Stina Perbo

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9. 

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med tjänster inom cloud och digital transformation. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Specialist Engineer – Applikations- och skrivbordsvirtualisering Team Workspace & Endpoint

Specialist Engineer – Applikations- och skrivbordsvirtualisering

Nu letar vi efter dig som är bäst i Göteborg på applikations- och skrivbordsvirtualisering! 

Förverkliga dina digitala drömmar!

Förverkliga dina digitala drömmar tillsammans med oss i en varierande Workspace-roll där du får skina med dina kunskaper. Hos oss får du en fantastisk möjlighet att hänga med på de senaste tekniska lösningarna och utvecklas inom det just du vill bli bäst på!

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Vi är nästa generations IT-specialister. Med en medelålder på 28 år och särskilt drivna medarbetare skapas en unik kultur. Trots den unga medelåldern är många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

En Specialist Engineer på Xenit är en person som:

 • Har ett stort driv och personligt engagemang
 • Är riktigt vass på skrivbords- och applikationsvirtualisering inom Windows Virtual Desktop, Citrix Virtual Apps and Desktops, Remote Desktop Services.
 • Har erfarenhet från en liknande roll
 • Agerar på eget initiativ, får saker att hända och uppnår resultat med hög kvalité
 • Verkställer planer med engagemang och beslutsamhet
 • Uppnår resultat med hög kvalitet
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt
 • Främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär
 • Kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
 • Är serviceminded och kan föra bra och förtroendegivande kunddialoger
 • Talar och skriver flytande engelska och svenska
 • Har en eller flera certifieringar inom Citrix såsom CCP-V, CCE-V eller likvärdigt 

Utmanande arbetsuppgifter

 • I ett nära samarbete med dina kollegor arbetar ni tillsammans för att förstå våra kunders behov och hitta rätt lösningar för dem
 • Du kommer självständigt planera, driva och utföra ärenden och projekt som du är ansvarig och/ eller delaktig i
 • Delta i effektiviseringen av Xenits tjänster och leveranser
 • Planera, dokumentera och utföra förändringsarbeten
 • Underhålla och drifta våra kunders infrastruktur
 • Du kommer även att coacha och ge rådgivning till kollegor och kunder inom dina specialistområden

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, rugbyspelare, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
 • AW på kontoret en gång i månaden
 • Gemensamma frukosttillfällen
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag

”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – DevOps Team Leader & Engineer

Det praktiska:

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Stina Perbo

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9. 

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Följ oss gärna i sociala medier

Följ oss på LinkedIn för nyheter, kunskap och uppdateringar. Du kan också hänga med bakom kulisserna och få en inblick i vår vardag på kontoret genom att följa oss på Instagram.

Kontakta mig!

Har du frågor eller funderingar kring våra lediga tjänster? Hör av dig!

Stina Perbo

Rekryteringsansvarig & Marknadskoordinator

010 707 35 16
stina.perbo@xenit.se

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.