Briljans

Grunden för Xenit är vår höga kompetens. Hos oss kan du bli en av de bästa specialisterna i Sverige. Vi gör alltid vårt yttersta och levererar det vi lovat med hög kvalité.

Smidighet

Vi är nytänkande visionärer, unga och hungriga, kvickttänkta och lyhörda. Vi är finurliga och tänker till för att hitta bästa lösningen. Vi är ärliga, uppriktiga och raka i vår kommunikation.

Närvaro

Vi bryr oss och tar hand om varandra, ställer upp och hjälps åt. Vi vet och känner att vi är viktiga och fokuserar på den vi pratar med. Vi lever i en kultur med högt till tak med plats för synpunkter. Och vi har kul på jobbet.

Frihet i din karriär

Våra engagerade och kompetenta medarbetare jobbar varje dag för att skapa frihet för människor. För våra medarbetare innebär frihet en arbetsplats med fokus på personalen, individuell utveckling och arbetsmiljö. För våra kunder innebär frihet att vi skapar förutsättningar för en flexibel och skalbar IT-miljö, där deras medarbetarna kan arbeta var de än befinner sig, när det vill och från vilket enhet de vill.

Lediga tjänster

70

medarbetare

62

eNPS

390

certifieringar

Kontoret

Det är viktigt för oss att vara det absolut bästa valet av arbetsplats – som ett andra hem!

Därför sitter vi i snygga och centrala lokaler som bjuder in till umgänge och trivsel. Du kommer omges av likasinnade kollegor som alla har stor passion för IT. Kollegorna är också dina vänner och vi hittar på mycket kul tillsammans både under och utanför kontorstid. Vi arbetar alla tillsammans från kontoret på Kungstorget 7 vilket innebär att du träffar dina kollegor varje dag.

Spontanansökan

Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng unga och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.

Hanessa Milaszewski – Workspace

Våra team

Engagerad och certifierad kompetens

Lediga tjänster

Business Intelligence, Analytics & Productivity

Visualiserad data för att förenkla er beslutsfattning.

DevOps

Specialister inom CloudOps, Azure och Kubernetes.

Core

Specialister på Microsofts Cloud, nätverk och säkerhet.

Workspace

Specialister på skrivbord- och applikationsvirtualisering.

Servicedesk

Specialister på support och rådgivning.

Affärsstöd

Affärsstöd stöttar verksamheten med bland annat ekonomi, HR, administration, sälj och marknadsföring.

Så tycker våra medarbetare

Din personliga karriär

Uppnå dina digitala drömmar med oss

 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Visar man framfötterna kan man nå hur långt som helst!
 • Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter.
 • Vi delar med oss av våra specialistkunskaper. Genom att arbeta tillsammans på kontoret lär vi oss snabbare av varandra.
Lediga tjänster

Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.

Jimmy Dao – DevOps

Sociala aktiviteter

Varje vecka har vi Tips & Trix med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper. Vi har även återkommande träningstillfällen, hackathons, afterworks, middagar och konferenser tillsammans.

Förmåner

Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Hållbarhet

Genom att hjälpa våra kunder på deras molnresa bidrar vi till en grönare värld! När företag flyttar till molnet hjälper vi dem att lämna ett mindre koldioxidavtryck.

Vad säger våra medarbetare om att jobba på Xenit?

Jimmy Dao – DevOps

Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.

Adam Clark – Workspace

Det har hänt så fantastiskt mycket sedan jag började här och jag hoppas att det fortsätter så.

Cim Svärd – ServiceDesk

Det som motiverar mig mest på jobbet är mitt Team. Att veta att jag kan ha en positiv påverkan på mina kollegors välmående och att jag alltid har något att bidra med, det motiverar mig.

Gus Johansson – Workspace

Mina känslor inför kommande år är att det garanterat kommer att vara ett utmanade år där jag hoppas få ta del av och lösa mer, fler och större utmaningar tillsammans med mina kollegor och våra kunder.

Hanessa Milaszewski – Workspace

Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng unga och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.

Isabella Tinnberg – Kontorsansvarig

Xenit är lite som ett andra hem. Det är väldigt roligt att umgås med kollegor och att tillsammans ta oss an utmaningar, både på jobbet och på våra sociala aktiviteter.

Jonas Agblad – Workspace

Jag tycker att det är belönande att arbeta inom ett område som så påtagligt påverkar slutanvändarna och kunden på ett positivt sätt.

Jonas Brammesjö – Team Manager

Det allra roligaste är helheten och att man får göra så många olika saker. Man möter hela tiden nya utmaningar och måste sätta sig in i nya situationer och lösa de problem som uppstår på ett så snyggt sätt som möjligt.

Oliwer Sundgren – Identity, Collaboration, Infrastructure

Det jag trivs bäst med i mitt arbete är att det är väldigt utmanande och utvecklande, man vet aldrig vilka typer av ärenden som kan komma in till.

Petter Vikström – Network & Security

Som teknisk specialist här på Xenit ser jag det som en viktig del av rollen att coacha mina kollegor med den kunskap jag har, samtidigt som jag får ta del av den kunskap som de besitter.

Tobias Sandberg – Identity, Collaboration & Infrastructure

Personligen gillar jag att använda den senaste tekniken och att vara så långt fram i utvecklingen som det bara går, därför är det även viktigt för mig att våra kunder får ta del av detta.

Lediga jobb

Hittar du inte tjänsten som passar dig? Lämna en spontanansökan!

Spontanansökan

Key Account Manager med teknisk bakgrund

Key Account Manager med teknisk bakgrund

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom Cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Med 24/7/365-erbjudanden inom Cloud, drift, utveckling och modern arbetsplats hjälper vi våra kunder att komma i gång, underhålla och förbättra sin digitala miljö.

Vi ligger i framkant och anammar ständigt ny teknik. Vi är otroligt stolta över att få arbeta med kunder som bland annat HSB, Afry, Peab, Lindex, Nudie Jeans och Capio. I vår senaste kundundersökning fick vi ett fantastiskt resultat med ett NPS (rekommendationsvilja) på 67 och ett NKI (nöjd kund-index) på 4,4 av 5.

Som Key Account Manager får du förmånen att arbeta med de skarpaste och mest briljanta individerna i vår bransch. Du kommer att få vara med och bidra till våra nyckelkunders framgång och utveckla Xenit till en på marknaden oslagbar rådgivare inom digital infrastruktur. Välkommen till Xenit!

Inspirerande arbetsuppgifter

Som Key Account Manager (KAM) följer du upp säljresultat, medarbetare och arbetssätt för att säkerställa att vi jobbar på rätt sätt mot Xenits mål. Dina ansvarsområden som KAM på Xenit är:

 • Bygga goda och långsiktiga kundrelationer
 • Vara kundens språkrör internt
 • Vara rådgivande för kunden i dess framtida IT-utveckling
 • Att i samarbete med kollegor vidareutveckla vårt erbjudande
 • Utveckla Xenits befintliga kunder
 • Nykundsbearbetning
 • Proaktivt identifiera och kvalificera affärer samt driva dessa genom säljprocessen från lead till stängd affär
 • Offert-, avtal- och kalkylarbete
 • Skapa och ansvara för kundmöten och skapa förtroendeingivande möten hos kunderna
 • Utveckla nya tjänster ihop med kunder
 • Träffa kunder och anordna sammankomster för att identifiera behov och utmaningar

Vi letar efter dig som

För att sälja Xenits erbjudande krävs goda samarbeten med kunder, leverantörer och kollegor. Våra kunder har mycket höga krav på teknisk kompetens så för att lyckas i rollen är det viktigt att du har hög kunskap inom teknik. Det är även fördelaktigt att känna till våra partners Microsoft och Citrixs produkter och erbjudanden.

Förkunskapskrav:

 • Dokumenterad gedigen erfarenhet av försäljning inom IT-tjänster och kunskap inom: Microsoft 365, Microsoft Azure, Virtuella skrivbord (Citrix och Microsoft) samt IT-säkerhet.
 • Teknisk kompetens, gärna med bakgrund som IT-konsult/ IT-Arkitekt
 • Minst 8 års erfarenhet inom IT-branschen
 • Erfarenhet av att jobba mot IT-beslutsfattare på C-level
 • Har ett brett kontaktnät inom IT-branschen
 • B-körkort
 • Behärskar affärsengelska och svenska obehindrat i tal och skrift
 • Har ett gott sinne för ordning och reda samt förstår vikten av att hålla CRM och övriga system uppdaterade
 • Har god kommunikativ förmåga
 • Kan jobba självständigt med säljprocesser
 • Kan planera ditt arbete i tid och har god förmåga att prioritera aktiviteter effektivt
 • Har erfarenhet av budgetansvar på kundnivå
 • Har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT och brinner för att göra affärer

Tre anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Vi är nästa generations IT-specialister. Med särskilt drivna medarbetare skapas en unik kultur. Trots den unga medelåldern är många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, personalbil, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, simmare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.

Det praktiska:

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Vårt huvudkontor ligger centralt i Göteborg men det finns även möjlighet att jobba från Stockholm på en co-working plats i Epicenter.
 • Du behöver vara beredd på att resa mellan Göteborg och Stockholm.
 • Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Stina Perbo stina.perbo@xenit.se, 010 707 35 16

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 64 att jämföra med genomsnittet i Sverige på 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med tjänster inom cloud och digital transformation. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Ansök här

Junior supporttekniker Servicedesk

Junior supporttekniker

Som Support Technician hos oss får du ta del av ett fantastiskt karriärprogram med möjligheten att bli en av de bästa i hela Sverige inom cloud och digital transformation!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge Xenits kunder bästa möjliga service genom first och second line-support över mail och telefon samt att underlätta felsökning för Xenits specialister. Som Support Technician bistår du även dina kollegor i Servicedesk genom upplärning och stöd. Vi söker drivna och engagerade personer som vill utvecklas i snabb takt. Arbetsuppgifter du gör dagligen är bland annat felsökning, delegering av ärenden, övervakning, support, installation, tekniska utredningar, ärendehantering, fjärrstyrning, kunddialog, dokumentation och rådgivning.

Arbetsplatsen för dig som vill bli bäst på det du gör!

Vill du ha kollegor som inspirerar dig och som är bäst på sina respektive specialistområden? Hos oss får du möjlighet hänga med på de nya lösningarna, utvecklas och arbeta med det du vill bli bäst inom. Varje ny medarbetare på Xenit tar del av vårt karriärprogram där två veckors introduktion ingår. Vi tar även fram en individuell karriärplan med styrkort.

Vem är du?

Vi söker dig som har varit IT- och teknikintresserad ända sedan du var liten. Du är lättlärd och älskar att ta till dig den senaste tekniken. Du har ett personligt driv och engagemang och vill alltid lära dig mer och utvecklas.

Vi tror även att du:

 • Har stor passion för teknik
 • Har relevant gymnasial/ eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom IT
 • Är serviceinriktad och har hög social kompetens
 • Kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
 • Är ansvarstagande, agerar på eget initiativ, får saker att hända och uppnår resultat med hög kvalité
 • Främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär
 • Samarbetar effektivt med andra, delar med dig av kunskap, erfarenhet och information.
 • Stöttar andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål
 • Är tävlingsinriktad och vill alltid utvecklas och lära dig mer
 • Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Vi är nästa generations IT-specialister. Med en medelålder på 32 år och särskilt drivna medarbetare skapas en unik kultur. Trots den unga medelåldern är många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vårt karriärprogram är uppbyggt så att du snabbt ska kunna klättra i karriären och lära dig mycket av dina kollegor genom kompetensöverföring och tekniskt mentorskap.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, after works, teambuilding aktiviteter, lounge med VR-spel och dryckeskyl, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra sociala aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.

Det praktiska

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 • Vi arbetar under kontorstid med vissa undantag. Du kan ibland, ungefär var sjätte vecka, behöva jobba arbetstiden 13 – 21.
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Stina Perbo.
Ansök här

IT-specialist Team Workspace

IT-specialist

På Xenit arbetar vi med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Hos oss kommer du omges av 70 drivna kollegor med stor passion för IT som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg. Vi tycker att det är viktigt att ha kul tillsammans och varje vecka har vi till exempel ”Tips & Trix” med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper, varje månad har vi afterwork på kontoret och däremellan gör vi mycket annat kul tillsammans!

En unik möjlighet för snabb karriärsutveckling

Efterfrågan efter duktiga och drivna tekniker med specialistkunskap inom Citrix Virtual Apps & Desktop samt Azure Virtual Desktop är stor och Xenit har ledande kompetens inom områdena med några av Sveriges duktigaste tekniker. Nu erbjuder vi en unik möjlighet att bli en del av vårt specialistteam och tillsammans med våra seniora medarbetare få vara med och ta fram de smartaste lösningarna för våra kunder.

Vill du bli vår nästa virtualiseringsstjärna?

Vi letar efter dig som är ung och hungrig och redo att ta nästa steg i karriären. Som tekniker i teamet Workspace kommer du få alla förutsättningar du behöver för att kunna utvecklas och bli en av de främsta experterna i Sverige inom virtuella skrivbord.

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta i team och att du gillar när det är mycket att göra. Vi tror att när man tycker att någonting är roligt så har man också de bästa möjligheterna att bli riktigt duktig inom det. Därför är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och att du ständigt vill bli bättre.

Arbetsuppgifter:

 • Delta i tjänsteleveranser
 • Underhåll och drift av infrastruktur
 • Planera, driva och utföra ärenden och projekt som du är ansvarig och/eller delaktig i
 • Rådgivning till kunder och kollegor inom dina specialistområden
 • Vidareutveckla din kompetens inom önskade fokusområden med bland annat certifieringar och utbildningar

För att trivas i rollen som tekniker hos oss ser vi gärna att du:

 • Har ett brinnande intresse för teknik och håller dig uppdaterad på de senaste techtrenderna
 • Agerar på eget initiativ, får saker att hända och uppnår resultat med hög kvalité
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt
 • Stödjer och uppmuntrar andra när det uppstår problem
 • Samarbetar effektivt med andra och kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
 • Drivs av att utvecklas och utnyttjar möjligheter till kunskapsinhämtning och karriärutveckling

Förkunskapskrav

 • Minst tre års arbetserfarenhet som tekniker
 • Minst två certifieringar inom IT-infrastruktur (Microsoft och/eller Citrix produkter)
 • Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande

Efter gymnasial utbildning inom IT

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Vi är nästa generations IT-specialister. Med en medelålder på 32 år och särskilt drivna medarbetare skapas en unik kultur. Trots den unga medelåldern är många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • After Works varje månad.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.

Det praktiska:

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Stina Perbo.
Ansök här

Vill du göra praktik hos Xenit? Servicedesk

Vill du göra praktik hos Xenit?

På Xenit arbetar vi med moderna digitala tjänster och är specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Vi är ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg. Varje vecka har vi till exempel ”Tips & Trix” med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper, varje månad har vi afterwork på kontoret och däremellan gör vi mycket annat kul tillsammans!

LIA-/PRAKTIKPERIOD HOS XENIT

Under din praktik får du möjligheten att jobba med några av Sveriges främsta specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Du kommer få en handledare hos oss på Xenit som kommer ha löpande dialog och uppföljning med dig. Gör du bra ifrån dig under din LIA/praktik så kan det även finnas en möjlighet att börja arbeta hos oss efter examen/studenten.

 • Hjälpa till med ärenden i vår Service Desk såsom felsökning och utredning
 • Lära dig mer om molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt
 • Få arbeta med produkter från våra partners såsom Microsoft, Citrix, Palo Alto med mera
 • Vara med på interna aktiviteter och möten på kontoret

HUR VI VÄLJER

Se till att ditt underlag är så beskrivande som möjligt i din ansökan, så vi kan hitta rätt plats för dig. Utöver det önskar vi personer som har:

 • Stort intresse för data och IT och gärna inom mobilitet och molntjänster
 • Höga gymnasiebetyg!
 • Behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift

HUR DU SÖKER

Vi får in väldigt många ansökningar för att genomföra sin LIA/praktik hos oss. För oss är det viktigt att kunna ge en så bra och kvalitativ praktikperiod som möjligt och även om vi skulle vilja, kan vi inte ta emot alla.

För att kunna matcha dig rätt hos oss önskar vi nedan av dig:

 • CV och personligt brev
 • Tidsperiod för din LIA/praktik
 • Vad du vill att din LIA/praktik ska innehålla (om det finns krav i samband med din utbildning)
 • Är du dessutom intresserad av ett specifikt område så vill vi att du får med det i din ansökan.
 • Betyg och meriter

TILLSÄTTNING OCH ANSÖKAN

Det finns möjlighet till LIA/praktik både under vårterminen samt hösttermin, omfattning och tillträde enligt föreskrifter i ditt utbildningsprogram. Praktiken kommer ske under normal kontorstid, cirka 08.00-17.00.

Har du frågor om annonsen är du välkommen att kontakta Stina Perbo, rekryteringsansvarig på Xenit.

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

 

Ansök här

Följ oss gärna i sociala medier

Följ oss på LinkedIn för nyheter, kunskap och uppdateringar. Du kan också hänga med bakom kulisserna och få en inblick i vår vardag på kontoret genom att följa oss på Instagram.

Kontakta mig!

Har du frågor eller funderingar kring våra lediga tjänster? Hör av dig!

Stina Perbo

Rekryteringsansvarig & Marknadskoordinator

010 707 35 16
stina.perbo@xenit.se

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.