Briljans

Grunden för Xenit är vår höga kompetens. Hos oss kan du bli en av de bästa specialisterna i Sverige. Vi gör alltid vårt yttersta och levererar det vi lovat med hög kvalité.

Smidighet

Vi är nytänkande visionärer, unga och hungriga, kvickttänkta och lyhörda. Vi är finurliga och tänker till för att hitta bästa lösningen. Vi är ärliga, uppriktiga och raka i vår kommunikation.

Närvaro

Vi bryr oss och tar hand om varandra, ställer upp och hjälps åt. Vi vet och känner att vi är viktiga och fokuserar på den vi pratar med. Vi lever i en kultur med högt till tak med plats för synpunkter. Och vi har kul på jobbet.

Frihet i din karriär

Våra engagerade och kompetenta medarbetare jobbar varje dag för att skapa frihet för människor. För våra medarbetare innebär frihet en arbetsplats med fokus på personalen, individuell utveckling och arbetsmiljö. För våra kunder innebär frihet att vi skapar förutsättningar för en flexibel och skalbar IT-miljö, där deras medarbetarna kan arbeta var de än befinner sig, när det vill och från vilket enhet de vill.

Lediga tjänster

74

medarbetare

64

eNPS

400

certifieringar

Kontoret

Det är viktigt för oss att vara det absolut bästa valet av arbetsplats – som ett andra hem!

Därför sitter vi i snygga och centrala lokaler som bjuder in till umgänge och trivsel. Du kommer omges av likasinnade kollegor som alla har stor passion för IT. Kollegorna är också dina vänner och vi hittar på mycket kul tillsammans både under och utanför kontorstid. Vi arbetar alla tillsammans från kontoret på Kungstorget 7 vilket innebär att du träffar dina kollegor varje dag.

Spontanansökan

Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.

Hanessa Milaszewski – Workspace

Våra team

Engagerad och certifierad kompetens

Lediga tjänster

Business Intelligence, Analytics & Productivity

Visualiserad data för att förenkla er beslutsfattning.

Collaboration & Endpoint

Specialister på Microsoft 365 och endpoint management.

DevOps

Specialister inom CloudOps, Azure och Kubernetes.

Governance

Specialister på Microsoft Azure.

Network & Security

Specialister på nätverk och IT-säkerhet.

Servicedesk

Specialister på support och rådgivning.

Workspace

Specialister på skrivbord- och applikationsvirtualisering.

Service Management

Tjänsteutveckling, leverans och projektledning.

Affärsstöd

Strategi, genomförande och support för våra andra team.

Så tycker våra medarbetare

Din personliga karriär

Uppnå dina digitala drömmar med oss

 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Visar man framfötterna kan man nå hur långt som helst!
 • Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter.
 • Vi delar med oss av våra specialistkunskaper. Genom att arbeta tillsammans på kontoret lär vi oss snabbare av varandra.
Lediga tjänster

Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.

Jimmy Dao – Service Management

Sociala aktiviteter

Varje vecka har vi Tips & Trix med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper. Vi har även återkommande träningstillfällen, hackathons, afterworks, middagar och konferenser tillsammans.

Förmåner

Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Hållbarhet

Genom att hjälpa våra kunder på deras molnresa bidrar vi till en grönare värld! När företag flyttar till molnet hjälper vi dem att lämna ett mindre koldioxidavtryck.

Vad säger våra medarbetare om att jobba på Xenit?

Jimmy Dao – Service Management

Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.

Adam Clark – Workspace

Det har hänt så fantastiskt mycket sedan jag började här och jag hoppas att det fortsätter så.

Cim Svärd – ServiceDesk

Det som motiverar mig mest på jobbet är mitt Team. Att veta att jag kan ha en positiv påverkan på mina kollegors välmående och att jag alltid har något att bidra med, det motiverar mig.

Gus Johansson – Workspace

Mina känslor inför kommande år är att det garanterat kommer att vara ett utmanade år där jag hoppas få ta del av och lösa mer, fler och större utmaningar tillsammans med mina kollegor och våra kunder.

Hanessa Milaszewski – Workspace

Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.

Isabella Tinnberg – Kontorsansvarig

Xenit är lite som ett andra hem. Det är väldigt roligt att umgås med kollegor och att tillsammans ta oss an utmaningar, både på jobbet och på våra sociala aktiviteter.

Jonas Agblad – Workspace

Jag tycker att det är belönande att arbeta inom ett område som så påtagligt påverkar slutanvändarna och kunden på ett positivt sätt.

Jonas Brammesjö – Team Manager

Det allra roligaste är helheten och att man får göra så många olika saker. Man möter hela tiden nya utmaningar och måste sätta sig in i nya situationer och lösa de problem som uppstår på ett så snyggt sätt som möjligt.

Oliwer Sundgren – Identity, Collaboration, Infrastructure

Det jag trivs bäst med i mitt arbete är att det är väldigt utmanande och utvecklande, man vet aldrig vilka typer av ärenden som kan komma in till.

Petter Vikström – Network & Security

Som teknisk specialist här på Xenit ser jag det som en viktig del av rollen att coacha mina kollegor med den kunskap jag har, samtidigt som jag får ta del av den kunskap som de besitter.

Tobias Sandberg – Identity, Collaboration & Infrastructure

Personligen gillar jag att använda den senaste tekniken och att vara så långt fram i utvecklingen som det bara går, därför är det även viktigt för mig att våra kunder får ta del av detta.

Anton Svärd – Servicedesk

Personligen så tycker jag arbetet i Servicedesk är den bästa starten man kan få på sin IT-karriär eller som nystart på sitt nya jobb. Man får verkligen chansen att lära känna hela företaget och möjligheten att kunna bredda sina kunskaper inom alla möjliga områden.

Lediga jobb

Hittar du inte tjänsten som passar dig? Lämna en spontanansökan!

Spontanansökan

IT-specialist Team Workspace

IT-specialist

En unik möjlighet för snabb karriärsutveckling

Som IT-specialist i teamet Workspace kommer du att få arbeta i en varierande roll och få en god förståelse och insyn i många delar av IT-infrastruktur. Du kommer även få förutsättningar att lära dig Citrix Virtual Apps and Desktops (CVAD) och Azure Virtual Desktops (AVD) tillsammans med de främsta inom områdena i Sverige.

Efterfrågan efter duktiga och drivna tekniker med specialistkunskap inom Citrix Virtual Apps & Desktop samt Azure Virtual Desktop är stor och Xenit har ledande kompetens inom områdena med några av Sveriges duktigaste specialister. Nu erbjuder vi en unik möjlighet att bli en del av vårt specialistteam och tillsammans med våra seniora medarbetare få lära dig att ta fram de smartaste lösningarna för våra kunder.

Arbetsuppgifterna som IT-specialist i Team Workspace:

 • Vara delaktig i förändringsarbeten och tjänsteutveckling av våra tjänster.
 • Hjälpa våra kunder med felsökning, utredning och rådgivning.
 • Vara delaktig och/eller leda införandeprojekt för tjänsteleverans.
 • Arbeta aktivt med din egen kompetensutveckling och ta certifieringar.

Utöver ovan så jobbar vi mycket med rådgivning och konsultleverans inom våra specialist- och produktområden där leverans sker i löpande form eller genom projekt. Vi utför både små och stora projekt där arbetsuppgifter kan vara allt från att vara engagerande och drivande inom de små projekten eller teknisk resurs i de stora.

Är du vår nästa kollega?

Vi letar efter dig som vill utvecklas och ta din IT-karriär till nästa nivå. För att trivas i rollen som Engineer på Xenit i team Workspace tror vi att det är viktigt att du:

 • Tycker att IT-infrastruktur är roligt och att du hela tiden vill utvecklas inom ditt specialistområde.
 • Har minst tre års erfarenhet inom IT-infrastruktur.
 • Har en eller flera certifieringar inom IT-infrastruktur (Microsoft och/eller Citrix-produkter)
 • Agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.
 • Genomför arbetsuppgifter och projekt med engagemang och beslutsamhet med höga kvalitet.
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt.
 • Samarbetar effektivt med andra och bygger goda relationer med kunder och kollegor.
 • Gillar att dela med dig av kunskap och erfarenheter samt stöttar dina kollegor i strävan efter att uppnå gemensamma mål.
 • Har flytande svenska i tal och skrift.
 • Eftergymnasial utbildning inom IT är meriterande.

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

På Xenit arbetar vi med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Hos oss kommer du omges av 75 kollegor med stor passion för IT som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg.

 1. Vi är nästa generations IT-specialister. Med passionerade medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 2. Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare
 3. Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
 • After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Omröstningar för bästa förbättringsförslag

”Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng unga och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.” – Hanessa Milaszewski, Specialist Engineer Team Workspace

Det praktiska:

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Stina Perbo

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 64, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Ansök här

Systemspecialist Team Workspace

Systemspecialist

Som systemspecialist på Xenit kommer du att få arbeta i en varierande roll. Tillsammans med de främsta inom virtuella skrivbord i Sverige kommer du få vara med och hitta de bästa möjliga lösningarna för våra kunder och jobba med tekniker såsom Citrix Virtual Apps and Desktops (CVAD) och Azure Virtual Desktop (AVD).

Efterfrågan efter duktiga och kunniga tekniker med specialistkunskap inom Citrix Virtual Apps & Desktop samt Azure Virtual Desktop är stor och Xenit har ledande kompetens inom områdena med några av Sveriges duktigaste specialister. Nu erbjuder vi en unik möjlighet att bli en del av vårt specialistteam och tillsammans med ditt team ta fram de bästa lösningarna för virtuella skrivbord.

Utmanande arbetsuppgifter

 • I ett nära samarbete med dina kollegor arbetar ni tillsammans för att förstå våra kunders behov och hitta rätt lösningar för dem
 • Du kommer självständigt planera, driva och utföra ärenden och projekt som du är ansvarig och/ eller delaktig i
 • Delta i effektiviseringen av Xenits tjänster och leveranser
 • Planera, dokumentera och utföra förändringsarbeten
 • Underhålla och drifta våra kunders infrastruktur

Utöver ovan så jobbar vi mycket med rådgivning och konsultleverans inom våra specialist- och produktområden där leverans sker i löpande form eller genom projekt. Vi utför både små och stora projekt där arbetsuppgifter kan vara allt från att vara engagerande och drivande eller teknisk resurs.

En systemspecialist på Xenit är en person som:

 • Har ett stort driv och personligt engagemang
 • Är riktigt vass på skrivbords- och applikationsvirtualisering inom Azure Virtual Desktop, Citrix Virtual Apps and Desktops, Remote Desktop Service
 • Har erfarenhet från en liknande roll
 • Agerar på eget initiativ, får saker att hända och uppnår resultat med hög kvalité
 • Verkställer planer med engagemang och beslutsamhet
 • Uppnår resultat med hög kvalitet
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt
 • Främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär
 • Kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
 • Är serviceminded och kan föra bra och förtroendegivande kunddialoger
 • Talar och skriver flytande engelska och svenska
 • Har en eller flera certifieringar inom Citrix såsom CCP-V, CCE-V eller likvärdigt

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

På Xenit arbetar vi med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Hos oss kommer du omges av 75 kollegor med stor passion för IT som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg.

 • Med passionerade medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
 • After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Omröstningar för bästa förbättringsförslag

”Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng drivna och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.” – Hanessa Milaszewski, Specialist Engineer Team Workspace

Det praktiska:

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Stina Perbo

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 64, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Ansök här

Data Engineer Business Intelligence, Analytics & Productivity

Data Engineer

Vi har ett flertal spännande projekt och vårt team växer snabbt, därför söker vi nu förstärkning av dig som brinner för att arbeta med data och då främst med molnlösningar. Du kommer att arbeta tillsammans med ett grymt team med fyra engagerade specialister som hanterar en bredd av produkter och ofta nära verksamheten. Du kommer att ha möjlighet att vara delaktig i lösningsdesign får både små och stora kunder där vi har långsiktiga relationer. En del uppdrag kommer att vara i projektform medan de flesta handlar om partnerskap med våra kunder där vi hjälper till att bygga en lösning och ha en långsiktig strategi för att arbeta mer strategiskt med data. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att handla om datahantering innan det kommer till presentationslagret.

Vi använder främst verktyg från Microsoft Azure såsom PowerBI, Azure Data Factory och SQL, men det viktigaste är att du är öppen för att lära dig nya verktyg och lösningar.

Arbetsuppgifter som Data Engineer i team Business Intelligence & Analytics

Som Data Engineer hos oss ansvarar du för Data Warehousing och dataarkitektur. Du kommer ha en tät dialog med övriga teammedlemmar och kunder för att förstå och lösa deras utmaningar. Det är därför viktigt att du är nyfiken och alltid strävar efter att förstå våra kunders verksamheter och utmaningar.

Du kommer även:

 • Designa, bygga och underhålla dataflöden och arkitekturer för databehandling
 • Integrera massiva datamängder från flera datakällor för datamodellering
 • Bidra till att ständigt förbättra vårt arbetssätt kring dataarkitektur
 • Vara med och ta fram våra tjänster för Business Intelligence

Är du vår nästa kollega?

Vi letar efter dig som vill utvecklas och ta din karriär till nästa nivå. Vi tror att vår nästa Data Engineer har:

 • Cirka tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av utveckling av ETL/ELT-Pipelines
 • Trygghet i SQL och Datamodellering
 • Praktisk erfarenhet av Azure Data Factory och Azure SQL
 • Erfarenhet av att bidra till design och arkitektur

Vi tror även att du är en person som:

 • Agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet
 • Har stor passion för Data Engineering och ständigt vill utvecklas och lära dig nya saker inom ditt område
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt
 • Förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt
 • Samarbetar effektivt med andra och bygger goda relationer med kunder och kollegor.
 • Gillar att dela med dig av kunskap och erfarenheter samt stöttar dina kollegor i strävan efter att uppnå gemensamma mål
 • Har flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Microsoft Purview
 • Azure Synapse Analytics
 • Erfarenhet av Parquet och Delta Lake
 • Python eller R

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

På Xenit arbetar vi med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. Hos oss kommer du omges av 75 kollegor med stor passion för IT som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg.

 • Vi är nästa generations IT-specialister. Med passionerade medarbetare skapas en unik kultur och många av våra specialister några av Sveriges mest kompetenta inom sitt område
 • Hos oss lönar sig hårt arbete. Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper, bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss mycket mer än hos någon annan arbetsgivare
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, rugbyspelare, pusselgalningar, filmnördar och mycket mer. Hos oss är du fri att vara den du är, det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för det de gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap
 • After Works, årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Omröstningar för bästa förbättringsförslag

”Det är högt tempo på Xenit och vi är ett gäng unga och tävlingsinriktade personer. Känslan av att vara del av ett dream team både inom och utanför arbetet gör det hela riktigt roligt och extremt motiverande.” – Hanessa Milaszewski, Specialist Engineer

Det praktiska:

 • Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att vända dig till Stina Perbo

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 64, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Ansök här

SharePoint-utvecklare Business Intelligence, Analytics & Productivity

SharePoint-utvecklare

Vi växer och behöver utöka vårt produktivitetsteam med en vass SharePoint-utvecklare!

I rollen som SharePoint-utvecklare hos oss på Xenit kommer du arbeta med befintliga SharePoint-implementationer men också - och kanske främst - med utveckling, förbättring och konfigurering av våra kunders lösningar för samarbete och dokumenthantering.

Vi ser att du är en person som gillar att hålla dig i framkant och lära nytt när det behövs för att kunna erbjuda våra kunder långsiktiga och smarta lösningar.

Vi söker helt enkelt dig som är en utvecklare med teamkänsla och som drivs av att ta fram lösningar som gör skillnad och förenklar det dagliga arbetet för våra kunder.

Utmanande arbetsuppgifter

Hos oss får du vara med och utveckla produktionsteamet hos Xenit. En viktig del i det är att ta vara på affärsmöjligheter och hitta innovativa lösningar för att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.

I rollen som SharePoint-utvecklare leder du ofta utvecklingsprojekt hos kund och träffar allt från slutanvändare till en tekniskt kunnig ledningsgrupp. Du kommer ständigt behöva anpassa ditt budskap och metoder efter målgrupp.

Du har erfarenhet av:

 • SharePoint
 • Microsoft 365
 • Powershell
 • JavaScript
 • Power Apps/Power Automate
 • Intranät- och samarbetsportalutveckling
 • Dokument- och ärendehantering
 • Konsultarbete och projektledarrollen

En SharePoint-utvecklare hos Xenit är en person som:

 • Har minst 3 års erfarenhet från en liknande roll och ger prov på mycket god yrkesmässig ämneskunskap inom det egna yrkesområdet
 • Är en Super User i Microsofts produkter och applikationer
 • Vi tror även att du är en person som hela tiden vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom de senaste digitala verktygen och tjänsterna
 • Har erfarenhet av att ta fram utbildningspaket, hålla i föreläsningar, utbildningar och workshops i olika former
 • Ser och tar vara på affärsmöjligheter
 • Har ett starkt positivt inflytande på våra kunders arbetssätt och affärsnytta
 • Har en mycket god pedagogisk förmåga och kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
 • Främjar planer och idéer framgångsrikt
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt
 • Samarbetar effektiv med andra, delar med sig av kunskaper, erfarenhet och information
 • Stöttar sina medarbetare och kunder i strävan att uppnå gemensamma mål

Meriterande

Det är meriterande om du har en utbildning inom IT-projektledning, förändringsledning, beteendevetenskap med IT-inriktning eller motsvarande.

C# och .NET Utveckling är kanske något du känner dig hemma inom? SQL och SharePoint Server vore också grymt, men är inget krav.

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Du får en unik möjlighet att utveckla, förbättra och konfigurera våra kunders SharePoint-implementationer. Det innebär att du får mycket eget ansvar och själv kan påverka rollens utformning.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper. Bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, rugbyspelare, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • AW på kontoret en gång i kvartalet.
 • Gemensamma frukosttillfällen.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.
 • ”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – (SDM på Xenit)

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Power BI Specialist Business Intelligence, Analytics & Productivity

Power BI Specialist

Vi växer och behöver utöka vårt Power BI-team med en vass Specialist!

I rollen som Power BI Specialist hos oss på Xenit kommer du arbeta med intressanta kunder och projekt med att designa, modellera, visualisera data från många olika strukturerade- och ostrukturerade datakällor. Du har förmågan att arbeta självständigt och noggrant med Power BI både som utvecklare och administratör.

Vi ser att du är en person som gillar att hålla dig i framkant och lära nytt när det behövs för att kunna erbjuda våra kunder långsiktiga och smarta lösningar.

Utmanande arbetsuppgifter

Hos oss får du vara med och utveckla Power BI-teamet hos Xenit. En viktig del i det är att ta vara på affärsmöjligheter och hitta innovativa lösningar för att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är proaktiv och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt till verksamhet, kollegor och andra som berörs. Du måste vara nyfiken och vilja utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi ser vidare att du har personlig drivkraft samt är van vid att proaktivt lösa problem och införskaffa relevant information eller kunskap när det behövs. Du är ansvarstagande, engagerad och strukturerad med starkt driv.

Du har erfarenhet av flertal av nedanstående teknologier:

Developer skills:

 • Power BI – Dashboards, DAX, Rapporter, Dataflows
 • Informationsmodellering
 • Dimensionsmodellering

Admin skills:

 • Power BI
 • Azure AD
 • Meriterande:
 • Azure Data Factory
 • Powershell
 • SQL-utveckling/kodning
 • Microsoft Power Apps och Flow
 • Qlikview/Qliksense/Tableau
 • R, Python, Java

En Power BI Specialist hos Xenit är en person som:

 • Har minst 3 års erfarenhet från en liknande roll och ger prov på mycket god yrkesmässig ämneskunskap inom det egna yrkesområdet
 • Vi tror även att du är en person som hela tiden vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom de senaste digitala verktygen och tjänsterna
 • Ser och tar vara på affärsmöjligheter
 • Har ett starkt positivt inflytande på våra kunders arbetssätt och affärsnytta
 • Har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt
 • Samarbetar effektiv med andra, delar med sig av kunskaper, erfarenhet och information
 • Stöttar sina medarbetare och kunder i strävan att uppnå gemensamma mål
 • Du skall behärska affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift.

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Du får en unik möjlighet att utveckla, förbättra och konfigurera våra kunders Power BI-implementationer. Det innebär att du får mycket eget ansvar och själv kan påverka rollens utformning.
 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper. Bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, rugbyspelare, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • AW på kontoret en gång i månaden.
 • Gemensamma frukosttillfällen.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.
 • ”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – DevOps Team Leader & Engineer.

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

IT Säljare - digitala tjänster Affärsstöd

IT Säljare - digitala tjänster

Vi växer och behöver utöka vårt säljteam med ytterligare en vass säljare!

Xenit är ett tillväxtbolag med målet att bli den största och snällaste cloudpartnern. Vårt syfte är att skapa frihet för människor och det gör vi genom våra tjänster inom cloud och digital transformation. Tjänster som skapar bättre förutsättningar för distansarbete, samarbete mellan kontor och frihet i val av enheter, arbetstider och arbetsplats.

 
SÄLJARE PÅ XENIT


 Xenit befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker nu en säljare som vill vara med och ta vår säljorganisation ytterligare ett steg framåt. För att sälja Xenits erbjudande krävs goda samarbeten med kunder, leverantörer och kollegor. Våra kunder har ofta hög teknisk kompetens så för att lyckas i rollen är det viktigt att du har förståelse för teknik men samtidigt har lätt för att omvandla teknik till affärsnytta. Det är även fördelaktigt att känna till och vara intresserad av våra partners produkter och erbjudande; Microsoft, Citrix, Palo Alto och Varonis. 

Vi söker dig som är ny i branschen eller har arbetat i några år med tjänsteförsäljning inom IT och som brinner för att göra affärer. Du är relationsskapande i ditt sätt att vara och bygger förtroende hos såväl medarbetare som kunder genom ditt affärsmannaskap.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som säljare hos Xenit jobbar du självständigt och bokar möten med såväl befintlig kund som med prospekt och du ansvarar själv för att planera dina aktiviteter för att möta uppsatta mål. Du kommer att vara en del av ett säljteam där du förväntas driva försäljning mot främst nya kunder, men även våra befintliga. Du kommer också att vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av olika leadsgenererande aktiviteter som utförs under året. Detta arbete kan omfatta allt från idé till diskussioner med leverantör om utförande.

Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du kan jobba självständigt med dina säljprocesser. Det är också viktigt att du kan planera ditt arbete i tid och att du har god förmåga att prioritera aktiviteter effektivt. Xenit är noggranna och fattar beslut baserat på fakta. Därför ser vi gärna att du har ett gott sinne för ordning och förstår vikten av att hålla CRM och övriga system uppdaterade.


FÖRKUNSKAPSKRAV

 • Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning av IT-tjänster
 • Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift

 MERITERANDE

 • Relevant eftergymnasial utbildning 
 • Erfarenhet av Microsoft Office 365 och Microsoft Azure
 • Erfarenhet av Microsoft Modern Workplace och Arbetssätt
 • Erfarenhet av virtuella skrivbord – Citrix
 • En god förståelse för IT-säkerhet
 • Brett kontaktnät inom IT-branschen

 

2 anledningar till varför du ska välja Xenit

 • Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra anställda ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra kunskaper. Bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.
 • Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, rugbyspelare, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • AW på kontoret en gång i månaden.
 • Gemensamma frukosttillfällen.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.
 • ”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – DevOps Team Leader & Engineer.

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Utvecklare / DevOps Engineer Team DevOps

Utvecklare / DevOps Engineer

Nu söker vi dig som vill vara med och starta upp ett nytt team, ser systemutveckling som ett hantverk och brinner för det du gör. Exakt vilket programmeringsspråk du kan idag är mindre viktigt.

Vår tanke är att du ska jobba med en blandning av programmering och infrastruktur/cloud. Fokus kommer vara att jobba ihop med befintliga och nya kunder för att förstå dig på deras utmaningar och ihop med teamet bygga en tjänst. Inledningsvis uppskattar vi att konsultinsatserna kommer vara största delen av tiden och tjänsterna betydligt mindre, men inom 1-2 år är planen att tjänsterna skall vara det stora fokuset.

Konsultinsatser kommer till största del utföras från Xenits kontor ihop med teamet. Ibland, vid behov, kommer du vara ute hos kund. Arbete hos kund kommer primärt genomföras för att förstärka relationen och samarbetet.

Vi ser att du är en person som gillar att hålla dig i framkant och lära nytt när det behövs för att kunna erbjuda våra kunder långsiktiga och smarta lösningar.

Utmanande arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är proaktiv och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt till kunder, kollegor och andra som berörs. Du behöver vara nyfiken och vilja utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi ser vidare att du har en personlig drivkraft samt är van vid att proaktivt lösa problem och införskaffa relevant information och kunskap när det behövs. Du är ansvarstagande, engagerad och strukturerad med ett starkt driv.

Vem är du:

• Du har jobbat med utveckling i några år och brinner för hantverket

• Förståelse för infrastruktur och cloud, att jobba med det är inget främmande även om du inte behöver vara expert

• Vi tror även att du är en person som hela tiden vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom de senaste digitala verktygen och tjänsterna

• Du samarbetar effektiv med andra, delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information

• Du har instrumenterat kod och jobbat med ”observability” (loggar, metrics & tracing) för att hantera mjukvara i produktion

• Du gillar att träffa kunder (fysiskt & digitalt) och bygga relationer och du ska vilja parprogrammera med en kund i några timmar i stället för att skicka Slack-meddelanden

• Du gillar att förbättra de Open Source-projekt vi använder i arbetet. Att göra en PR för att lösa ett problem åt teamet eller kunden under arbetstid skall kännas som något positivt och roligt.

• Du behärskar affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift

Teknik som kommer användas:

• Golang / Node.js (JavaScript/TypeScript)

• Terraform

• Kubernetes

• GitOps

• Azure

• Serverless

3 anledningar till varför du ska välja Xenit

• Du får en unik möjlighet att i ett tidigt skede komma in i teamet för att kunna bidra och påverka. Det innebär att du kommer få mycket eget ansvar och själv kan påverka rollens utformning.

• Hos oss lönar sig hårt arbete! Vi lägger mycket fokus på att våra specialister ska göra personlig karriär med individuella styrkort, kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter. Vi delar med oss internt av våra specialistkunskaper. Bara genom att vara på kontoret kan vi lära oss så mycket mer än hos någon annan arbetsgivare.

• Vi har ett stort förmånspaket med bland annat teknikpott, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, ergonomiska arbetsplatser, rekryteringsbonus, veckovisa medarbetarundersökningar och 0 karensdagar.

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, rugbyspelare, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

• Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.

• AW på kontoret en gång i månaden.

• Gemensamma frukosttillfällen.

• Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.

• Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.

• Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.

• ”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – DevOps Team Leader & Engineer.

Det praktiska

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Vikarierande Mood Manager Affärsstöd

Vikarierande Mood Manager

Xenits Kontorsansvarig & Mood Manager, Isabella, ska på föräldraledighet och nu behöver vi hitta hennes vikarie under ca 12 månader. Därför söker vi just nu efter dig som älskar människor och service!

Vad gör du som Mood Manager?

Du är ofta den första våra medarbetare och besökare ser när de kommer till Xenit. Du är glädjespridaren som bemöter alla med ett leende och som även dagligen ser till att kontoret ser snyggt ut. Som Mood Manager fixar du alltifrån luncher till interna möten, kickoffer och den bästa sommarfesten, men har även stenkoll på detaljer och är mån om att skapa rutiner för att få saker att fungera smidigt. Hela företaget är din arbetsgrupp. Som Mood Manager förstår du när det är dags att rycka in, både för kunder och kollegor som behöver din hjälp.

Vem är du?

Du är personen som ser möjligheter när andra ser problem. Du är positiv, social och har en naturlig fallenhet för service. Samtidigt är du prestigelös och strukturerad, ingenting lämnas åt slumpen. Rollen är väldigt fri och variationen gör att varje dag blir unik vilket kräver eget ansvar och initiativförmåga. Utöver att du dagligen ser till att dina kollegor och besökare har det bra och att våra lokaler håller ett bra skick.

Du trivs med att vara en nyckelperson med mycket ansvar. Du har en känsla för detaljer och ser till att får saker gjorda.

Troligen har du arbetat ett antal år inom hotell/konferens/reception. Du talar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Trivsel och ordning och reda på kontoret
 • Skapa en trevlig arbetsmiljö på kontoret.
 • Inköp till kontoret och kontakt med leverantörer
 • Posthantering och mottagande av leveranser och besök
 • Planering och genomförande av interna konferenser, kick-offer och aktiviteter
 • Förbättringsprojekt på kontoret
 • Vara lyhörd för kollegors önskemål kring Xenit och på kontoret i allmänhet.
 • Mötesförberedelser i form av iordningställning, lunch- och fikainköp
 • Arbeta på avdelningen för Affärsstöd för att effektivisera den dagliga verksamheten/ Administration kring interna rutiner
 • Arbeta med uppgifter delegerade från VD

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du spinninginstruktörer, parkourutövare, gamers, krålare, konsthistoriker, mountainbikers, musiker, pusselgalningar, långdistanslöpare, filmnördar och mycket mer. Det enda alla har gemensamt är ett otroligt driv och passion för de dem gör! Olikheter är fantastiska och vi älskar att umgås och lära oss av varandra! Till exempel har vi:

 • Tips & Trix varje fredag där medarbetare delar med sig av sin specialistkunskap.
 • AW på kontoret en gång i kvartalet.
 • Gemensamma frukosttillfällen.
 • Årliga konferenser, teambuilding och andra aktiviteter.
 • Gemensamma träningstillfällen såsom basket, Göteborgsvarvet, yoga och Power Walk.
 • Månadens idé – omröstning om bästa förbättringsförslag.

”Xenit är fantastiskt på det sättet att vi medarbetare får så stora möjligheter att jobba med det vi brinner mest för! Det finns inga begränsningar kring din egen utveckling så länge du är driven och visar vart du vill.” - Jimmy Dao – Service Delivery Manager.

Det praktiska

Tjänsten är ett vikariat på ca 12 månader.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att vända dig till Carl Ekener.

Branschledande eNPS!

Xenit gör kontinuerliga anonyma medarbetarundersökningar för att mäta medarbetarnas välmående och resultaten är högt över genomsnittet. Den senaste medarbetarundersökningen visar på ett eNPS på 79, att jämföra med genomsnittet 9.

Frågan som ställs är ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Xenit som arbetsplats till en vän eller bekant” på en skala 1–10. De som väljer 0–6 räknas som kritiker, 7–8 passiva och 9–10 räknas som ambassadörer. För att räkna ut ett eNPS subtraheras andelen kritiker med andelen ambassadörer. eNPS är ett index från -100 (varje medarbetare är en kritiker) till 100 (varje medarbetare är en ambassadör).

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Ansök här

Spontanansökan

Spontanansökan

Hej,

Hittar du ingen tjänst som passar just dig?

Xenits karriärprogram är individanpassat och vänder sig till dig som är eller vill bli specialist inom digitala tjänster. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som anses vara några av de bästa i hela branschen inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Vi är noggranna, duktiga och vill göra bra ifrån oss! Xenit är ett framgångsrikt, snabbväxande och lönsamt bolag.

Inom karriärprogrammet arbetar vi mycket med mentorskap och kompetensöverföring. Vi vet att det är viktigt att du hittar just den inriktningen du brinner för inom digital infrastruktur för att du ska kunna bli lika bra, eller ännu bättre som våra specialister. Då blir jobbet dessutom så mycket roligare!

Din personliga utveckling pågår sedan under hela din karriär på Xenit med kontinuerliga avstämningar med din närmsta chef, ett mentorskap tillsammans med din tekniska handledare samt betalda certifieringar och utbildningar.

Kontakta Jessica Kinell om du vill veta mer om Xenits karriärprogram, eller ansök direkt genom att skicka in en ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

#Xenit1337

Ansök här

Vill du göra praktik hos Xenit? Servicedesk

Vill du göra praktik hos Xenit?

På Xenit arbetar vi med moderna digitala tjänster och är specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Vi är ca 75 medarbetare som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg. Varje vecka har vi till exempel ”Tips & Trix” med våra anställda där vi delar med oss av våra specialistkunskaper, vi har afterworks på kontoret och däremellan gör vi mycket annat kul tillsammans!

LIA-/PRAKTIKPERIOD HOS XENIT

Under din praktik får du möjligheten att jobba med några av Sveriges främsta specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Du kommer få en handledare hos oss på Xenit som kommer ha löpande dialog och uppföljning med dig. Gör du bra ifrån dig under din LIA/praktik så kan det även finnas en möjlighet att börja arbeta hos oss efter examen/studenten.

 • Hjälpa till med ärenden i vår Service Desk såsom felsökning och utredning
 • Lära dig mer om molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt
 • Få arbeta med produkter från våra partners såsom Microsoft, Citrix, Palo Alto med mera
 • Vara med på interna aktiviteter och möten på kontoret

HUR VI VÄLJER

Se till att ditt underlag är så beskrivande som möjligt i din ansökan, så vi kan hitta rätt plats för dig. Utöver det önskar vi personer som har:

 • Stort intresse för data och IT och gärna inom mobilitet och molntjänster
 • Höga gymnasiebetyg!
 • Behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift

HUR DU SÖKER

Vi får in väldigt många ansökningar för att genomföra sin LIA/praktik hos oss. För oss är det viktigt att kunna ge en så bra och kvalitativ praktikperiod som möjligt och även om vi skulle vilja, kan vi inte ta emot alla.

För att kunna matcha dig rätt hos oss önskar vi nedan av dig:

 • CV och personligt brev
 • Tidsperiod för din LIA/praktik
 • Vad du vill att din LIA/praktik ska innehålla (om det finns krav i samband med din utbildning)
 • Är du dessutom intresserad av ett specifikt område så vill vi att du får med det i din ansökan.
 • Betyg och meriter

TILLSÄTTNING OCH ANSÖKAN

Det finns möjlighet till LIA/praktik både under vårterminen samt hösttermin, omfattning och tillträde enligt föreskrifter i ditt utbildningsprogram. Praktiken kommer ske under normal kontorstid, cirka 08.00-17.00.

Har du frågor om annonsen är du välkommen att kontakta Stina Perbo, rekryteringsansvarig på Xenit.

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

 

Ansök här

Följ oss gärna i sociala medier

Följ oss på LinkedIn för nyheter, kunskap och uppdateringar. Du kan också hänga med bakom kulisserna och få en inblick i vår vardag på kontoret genom att följa oss på Instagram.

Kontakta mig!

Har du frågor eller funderingar kring våra lediga tjänster? Hör av dig!

Carl Ekener

HR-chef

010 707 35 54
carl.ekener@xenit.se

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.