Network as a Service

En enkel, bekymmerfri och kostnadseffektiv nätverkslösning.

Offert* Fast månadsprenumeration

*Priset varierar beroende på vilka komponenter som välj ut baserat på just era behov.

Kom igång
Design

Design

Xenit Network Design

Support

Support

Support via Xenit Servicedesk

Knowledgebase

Kritisk incidenthantering

Problem management

Support SLA

Beredskap 24/7

Tillval
Drift

Drift

Hälsokontroller

Omvärldsbevakning

Backup

Uppdateringar

Kritiska säkerhetsuppdateringar

Beställningar

Tillval

Kapacitetsplanering

SLA

Förvaltning

Förvaltning

Leveransuppföljning

Kvartalsrapport

Enkelt, bekymmerfritt och kostnadseffektivt

Xenit Network as a Service ä ren kostnadseffektiv nätverkslösning med hög driftsäkerhet. En nätverkstjänst av Xenit där vi sköter design, drift, förvaltning och support av ert nätverk. Allt för att ni ska slippa tänka på nätverk och kunna fokusera på det ni gillar mest, er kärnverksamhet!

Network as a Service

För att…

  • Frigör tid att lägga på er kärnverksamhet! Målsättning med tjänsten är att ni ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet utan tanke på att underhålla grundläggande nätverk.
  • Tjänsten är flexibel och levereras i olika nivåer utifrån era behov. Ni kan alltid göra beställningsbara tillägg och justeringar av tjänsten utefter hur era behov förändras.
  • Tjänsten är kostnadstransparent. Eftersom hård-, mjukvara, licenser och underhåll ingår i tjänsten blir kostnaden mer förutsägbar med majoriteten av kostnaderna kopplade i fast månadsprenumeration.
  • Tjänsten bygger på den senaste tekniken och varje komponent är noga utvald.
  • Genom Xenits kunnande inom nätverk och säkerhet kan kunden känna sig trygg i att en hög driftsäkerhet kommer att uppnås.
  • Med tjänsten ingår support via Xenit Servicedesk

Tillval

BEREDSKAP

Som tillval till tjänsten erbjuds beredskap utanför ordinarie öppettider i Servicedesk. Detta tillval utökar tillgänglighetsnivåerna för support för att också inkludera felsökning av kritiska incidenter nattetid och helger.

ÖVRIGA BESTÄLLNINGAR

Ni kan göra beställningsbara tillägg och justeringar av tjänsten till exempel en utökad säkerhetszon, policyförändring, VPN ändringar och WLAN ändringar.

Kontakta mig!

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Hör av dig!

Kristoffer Edvardsson

Senior Business Developer

0702-23 82 31
kristoffer.edvardsson@xenit.se

Hanna Kotilainen

Business Developer

010 707 35 26
sales@xenit.se

Se alla kundcase ⟶

Utvalda kundcase

Nelly är en av Nordens mest älskade modedestinationer för unga kvinnor. Varje dag inspirerar de med de hetaste trenderna och looksen genom sitt eget varumärke och noga utvalda varumärken från en internationell portfölj. Nelly lanserades 2004 och var pionjärer redan från start med fokus på digital försäljning och innovativ influencer marketing. Idag har de ett vibrerande community med 1.2 miljoner kunder och 1.3 miljoner följare på sociala medier.
Sweet Systems är ett Stockholmsbaserat mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service- och marknadsavdelningar. Därför är det en självklarhet att de vill ha en modern, snabb och säker drift i Microsoftmolnet Azure, med alla de senaste funktionerna.
En IT-infrastruktur som gör det lätt att växa