Free

Xenit Azure Kubernetes Framework är ett open source projekt. Det innebär att alla kan ta del av vår kunskap, helt gratis.

0 kr /mån

Kom igång

Platform

Ett ramverk av kod, konfiguration, verktyg och dokumentation framtagna av Xenit på egna erfarenheter och vedertagen good practice.

39 600* kr /mån

*Från pris

Kom igång

Service

Genom att välja Xenit Kubernetes Framework som tjänst kan ni fokusera på att utveckla er applikation medan vi sköter driften med uppsättning, support och funktionsgaranti.

Offert Kontakta oss för offert

Kom igång
Design

Design

Free

Platform

Service

Xenit Azure Kubernetes Framework

Funktionsgaranti

Support

Support

Free

Platform

Service

Community Support

Framework dokumentation

Support via Xenit Servicedesk

Knowledgebase

Major Incident Management

Problem Management

Support SLA

Beredskap 24/7

Tillval
Drift

Drift

Free

Platform

Service

Hälsokontroll

Omvärldsbevakning

Övervakning

Utökad övervakning

Tillval

Backup

Uppdateringar

Tillval

Kritiska säkerhetsuppdateringar

Förändringar

Tillval

Kapacitetsplanering

Funktionsgaranti & SLA

Kundutveckling

Kundutveckling

Free

Platform

Service

Nyhetsbrev

Återkommande workshops

Workshop on demand

Tillval
Tillval

Innovationsdag

Förvaltning

Förvaltning

Free

Platform

Service

Leveransuppföljning

Månadsrapport

Teknik forum

Xenit Azure Kubernetes Service

Med oss får ni tillgång till ledande expertis inom Kubernetes i Azure. Dessutom får era utvecklingsteam ett ramverk för att arbeta modernt, säkert och effektivt enligt vår DevOps metodik. Genom att välja Xenit Kubernetes Framework som tjänst kan ni fokusera på att utveckla er applikation medan vi sköter driften med uppsättning, support och funktionsgaranti.

Azure Kubernetes Framework

För att…

  • Vi gör det svåra enkelt! Genom att välja Xenit Kubernetes Service kan ni fokusera på det ni gillar mest - utveckla er kärnverksamhet. Drift, uppsättning, support och funktionsgaranti sköter vi.
  • Xenit har ledande kompetens inom Kubernetes och är Microsoft guldpartner inom flera områden. Med vår expertis är vi en drivkraft och partner för er fortsatta innovation.
  • Ni kan nyttja alla fördelar med containerbaserad drift och utveckling i verksamheten, samtidigt som era utvecklingsteam kan arbeta modernt, säkert och effektivt.

Open Source

Vi tror stenhårt på kunskapsutbyte och vi vet att många företag saknar kunskap inom vårt expertområde Kubernetes. Därför har vårt DevOps-team satt upp en Kubernetes tjänst som bygger helt på Open Source. Det innebär att alla kan ta del av vårt ramverk och helt gratis utvärdera plattformen.

Tillval

Beredskap

Som tillval till tjänsten erbjuder vi beredskap utanför ordinarie öppettider i Servicedesk. Detta tillval utökar tillgänglighetsnivåerna för support för att också inkludera felsökning av kritiska incidenter nattetid och helger.

Övervakning

Vi rekommenderar att använda Datadogs övervakningstjänst i tillägg till Xenit Kubernetes Service. Priset baseras på faktisk användning och rabatt på listpriset erbjuds baserat på vilken nivå ni väljer.

Xenit Kubernetes Framework

Ett open source projekt för att skapa en standardiserad modell för uppsättning av containerbaserad infrastruktur i Microsoft Azure.

För oss är Xenits tekniska kompetens självklart en viktig del men vi gillar också drivet och viljan att hela tiden förbättra tjänsten.

Andreas Drougge, CTO Nelly

Se alla kundcase ⟶

Utvalda kundcase

Nelly är en av Nordens mest älskade modedestinationer för unga kvinnor. Varje dag inspirerar de med de hetaste trenderna och looksen genom sitt eget varumärke och noga utvalda varumärken från en internationell portfölj. Nelly lanserades 2004 och var pionjärer redan från start med fokus på digital försäljning och innovativ influencer marketing. Idag har de ett vibrerande community med 1.2 miljoner kunder och 1.3 miljoner följare på sociala medier.
Sweet Systems är ett Stockholmsbaserat mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som digitaliserar arbetet för sälj-, service- och marknadsavdelningar. Därför är det en självklarhet att de vill ha en modern, snabb och säker drift i Microsoftmolnet Azure, med alla de senaste funktionerna.
En IT-infrastruktur som gör det lätt att växa

Kontakta mig!

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Hör av dig!

Kristoffer Edvardsson

Senior Business Developer

0702-23 82 31
kristoffer.edvardsson@xenit.se

Hanna Kotilainen

Business Developer

010 707 35 26
sales@xenit.se