Xenits Rickard Carlsson är Varonis MVP of the Year 2022

Xenits Rickard Carlsson har utsetts till Varonis Partner Pre-Sales MVP of the Year 2022 för regionen Belgien, Nederländerna och Norden!

för 1 år sedan

Rickard jobbar som Specialist Engineer på Xenit och är dagligen nära kunderna för att se till att de får fullt värde av sin Varonis-plattform och tillhandahåller professionell support i världsklass.

 

”Våra partners arbetar outtröttligt för att leverera oöverträffad service till kunder över hela världen – och varje år lyfter våra utmärkelser Partners in Excellence fram en utvald grupp exceptionella organisationer för deras lagarbete, prestationer och engagemang”, säger Jim O’Boyle, Senior Vice President of Worldwide Sales vid Varonis. ”Vi gratulerar Xenit och Rickard Carlsson till utnämningen Partner Pre-Sales MVP of the Year 2022.”

I nära samarbete med Varonis hjälper Xenit kunderna att bland annat minska sin sprängradie. Varonis säkerhetsplattform hjälper kunderna att minimera skadan en enskild användare kan göra i de fall ett konto skulle bli kapat. Samtidigt hjälper plattformen kunderna att se exakt vad som händer i sina IT-miljöer och letar med hjälp av de inbyggda hotmodellerna efter anomalier för att automatiskt upptäcka och stoppa hot mot kunders mest värdefulla och känsliga data.

”Jag är oerhört glad och tacksam för utmärkelsen ifrån Varonis. Varonis erbjuder en riktigt kompetent och på många sätt unik säkerhetsplattform som dels ger kunderna tryggheten i att få insikt och bra kontroll på vad som händer i sin IT-miljö samtidigt som den automatiserar mycket arbete som annars måste göras manuellt för att få koll på läget.” säger Rickard Carlsson.

Är ni intresserade av att höra mer så är ni varmt välkomna att höra av er till Rickard så visar han hur säkerhetsplattformen fungerar och hur den kan hjälpa er.

 


Kom i kontakt med Rickard:

Rickard Carlsson
Specialist Engineer, Team Network & Security
rickard.carlsson@xenit.se
Telefon: 010-707 35 48

Om Xenit

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Vill du veta mer om våra tjänster inom IT-säkerhet, läs vidare här 🖐🏼