Xenit vinner Microsofts partnerpris

​Den 24 september hölls Microsoft Partner Inspiration Day, där Microsoft Sverige utser 10 av sina cirka 1000 partners som utmärkt sig inom olika kategorier under året. Xenit vann utmärkelsen årets partnersamarbete – Azure.

för 2 år sedan

Den 24 september hölls Microsoft Partner Inspiration Day, där Microsoft Sverige utser 10 av sina cirka 1000 partners som utmärkt sig inom olika kategorier under året. Xenit vann utmärkelsen årets partnersamarbete – Azure.

– Det är fantastiskt roligt att få denna utmärkelse och vi är jättestolta över det förtroende vi får från både våra kunder och Microsoft! Vi på Xenit jobbar med att realisera digitala drömmar och det ser vi fram emot att fortsätta göra med Microsoft Azure, säger Linus Lindström, vd på Xenit.

Xenit vann utmärkelsen tillsammans med Asurgent för sitt partnersamarbete med följande motivering:

Här har vi två partners som trots snarlik affärsmodell och varande konkurrenter gjorde allt för kundens bästa i ett lyckat migreringsprojekt. Genom ett nära och öppet samarbete med tydlig förståelse för, inte bara varandras, utan även kundens prioriteringar, så genomförde de ett mycket lyckat migreringsprojekt vilket även inkluderade en ny klientmiljö baserad på Windows Virtual Dekstop

– Det värmer lite extra att vi fick utmärkelsen med motiveringen att vi gjorde allt för kundens bästa. Vi är väldigt mån om våra kundrelationer och för att kunna realisera digitala drömmar krävs det att vi går den extra milen för kunderna. Det känns också jättekul att vinna tillsammans med vår samarbetspartner Asurgent. Vi båda vill uppnå samma sak, lyckade kundresor. Sveriges behov av Azure-projekt är stort så det finns gott om plats för oss båda och många samarbetsmöjligheter, avslutar Linus Lindström, vd på Xenit.

För mer information:

Linus Lindström, vd
linus.lindstrom@xenit.se
Telefon: 010-707 35 00

Om Xenit

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Om årets Microsoft Partners

Microsoft Partner Inspiration Day är ett årligt event där Microsoft och cirka 900 av deras partners diskuterar kommande års gemensamma strategi och prioriteringar. Under dagen belönas även 10 av Microsofts 1000 partnerföretag som utmärkt sig under föregående år. Läs mer här: Klicka här för att läsa mer.