Säkerhetswebinar med Xenits Rickard Carlsson Varonis MVP

Xenits Rickard Carlsson guidar er genom säkerhetsdjungeln och reder ut alla frågetecken

för 1 år sedan

Vill du lära dig mer om hur du skyddar ditt företags viktigaste resurser? Då är säkerhetswebinaret som Xenit håller tillsammans med Varonis något för dig! Rickard Carlsson, en av Xenits främsta experter och Varonis MVP  (Most Valuable Professional) håller i agendan och guidar dig med säker hand genom webinaret.

Anmälan

Få koll på din externa attackyta och minska skadan en potentiell angripare kan orsaka! Anmäl dig till vårt kommande webinar där vi kommer att utforska högaktuella ämnen inom IT-säkerhet och ge dig värdefulla tips på hur du kan stärka ditt företags IT-säkerhetsstrategi. Du kommer under webinaret dels få en bättre förståelse för hur du kan ta kontroll över din externa attackyta, du kommer att få insikt i hur du kan träna dina anställda att få en högre grad av medvetenhet för att bättre kunna stå emot social manipulation så som phishing. Du kommer även lära dig hur du kan övervaka och upptäcka läckta inloggningsuppgifter samt hur Varonis kan hjälpa er att minska er blast radius genom att begränsa skadan en angripare kan göra ifall ett konto eller system blir komprometterat.

Agenda:

  1. Få koll på din exponerade attackyta – External Attack Surface Management (EASM)
  2. Bygg ett robust försvar med hjälp av dina anställda – Så tränar du upp en säkerhetskultur där varje anställd är en potentiell försvarare
  3. Upptäck och hantera läckta inloggningsuppgifter på ett proaktivt sätt
  4. Begränsa angripares möjligheter – Hur Varonis hjälper dig att minska blast radius och skydda din organisation
  5. Få full kontroll över din IT-miljö – Spåra och övervaka händelser från en centraliserad vy med Varonis

Arrangör: Xenit tillsammans med Varonis
Tid: 23 maj kl 10.00-10.30
Plats: Online, Teams


 Säg hej till Rickard 👋🏼

Det är Rickard Carlsson som kommer att hålla i webinaret. Rickard har arbetat på Xenit i 5,5 år och har en gedigen erfarenhet som säkerhetsspecialist. I sin roll arbetar Rickard med att hjälpa Xenits kunder att skydda sig mot dagens säkerhetshot och strävar hela tiden efter hjälpa kunderna att minska risken för att bli utsatta för angrepp och att få ut så mycket värde som möjligt av sina säkerhetsinvesteringar. Rickard arbetar mycket med Varonis säkerhetsplattform och var först i Sverige med att bli certifierad för 4,5 år sen och har sedan dess även hunnit med att bli inbjuden i den exklusiva Varonis Elite-gruppen samt fått en MVP utmärkelse ifrån teamet på Varonis.

”Varonis erbjuder en riktigt kompetent och på många sätt unik säkerhetsplattform som dels ger kunderna tryggheten i att få insikt och bra kontroll på vad som händer i sin IT-miljö samtidigt som den automatiserar mycket arbete som annars måste göras manuellt för att få koll på läget.” säger Rickard Carlsson.”


Kom i kontakt med Rickard:

Rickard Carlsson
Specialist Engineer, Team Network & Security
rickard.carlsson@xenit.se
Telefon: 010-707 35 48

Anmälan


Om Xenit

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Vill du veta mer om våra tjänster inom IT-säkerhet, läs vidare här 🖐🏼