Medarbetarcase – Camilla Celander

Camilla Celander berättar om rollen som Mood Manager på Xenit

för 1 år sedan

Vi tar en pratstund med Camilla Celander – Mood Manager, Xenit.

 

Berätta om din roll som Mood Manager på Xenit!
Det är en otroligt omväxlande roll där ingen dag är den andra lik! Rollen i sig innebär en kombination av att vara kontors- och eventansvarig, så jag gör allt från att se till så att den dagliga kontorsverksamheten flyter med bl.a. inköp, växeltelefoni och leveranser till att planera större konferenser, afterworks och annat kul för hela kontoret. Det är mycket att ha koll på, men det gör jobbet både utmanande och givande.

Hur kom det sig att du började på Xenit?
Jag har en ganska lång bakgrund inom både event och restaurangindustrin och tycker det är väldigt kul att jobba med människor. Dock började jag bli lite trött på alla sena helger och kvällar, så jag kände att det var dags att prova något annat. Min roll här på Xenit är ju fortfarande ganska lik vad jag har gjort tidigare, då den handlar mycket om ansvar, planering, kundservice, och att se till så alla är nöjda.

Vad är det bästa med din roll som Mood Manager?
Just att det är en så omväxlande roll. Man tror att man har en plan för dagen eller veckan, men allt som oftast så uppstår det situationer där man får tänka om och vara spontan. Sen är det alltid tacksamt att ha ett jobb där mitt huvudmål är att underlätta vardagen för mina kollegor och göra dem glada!

Hur är Xenit som arbetsplats?
Det är en riktigt go grupp av människor med väldigt mycket kompetens och kunskap som man gärna delar med sig av. Mitt första intryck när jag började var att alla var så snälla och hjälpsamma, och det har visat sig stämma bra. Det känns riktigt bra att vara en del av ett så drivet och duktigt team!

 


Kom i kontakt med Camilla:

Camilla Celander
Mood Manager
camilla.celander@xenit.se
Telefon: 010-707 35 10

Om Xenit

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Vill du veta mer om våra IT-tjänster , läs vidare här 🖐🏼