Xenit är årets Microsoftpartner Sverige 2024

Xenit har tilldelats utmärkelsen Microsoft Partner of the Year Sweden, ett pris som tilldelas en partner som gjort något unikt och framstående både i Sverige och globalt tillsammans med Microsoft.

för 3 veckor sedan

– Microsoft Partners är vårt hjärta och blodomlopp, och Xenit är en fantastisk partner! Xenit är ett framåtlutande spjutspetsbolag som är nyfikna, intresserade och framför allt är Xenit en av våra absolut främsta AI partners, säger Therese Treutiger, Director Global Partner Solutions & Innovations, Microsoft.

Xenit är en strategisk molnpartner med ledande kompetens inom cloud, modern work, säkerhet och intelligence. Det senaste året har Xenit visat på innovation och teknisk framkant med flera AI- och Copilotprojekt. Bland annat ett Microsoft 365 Copilot projekt tillsammans med Advokatfirman Vinge och ett AI-projekt tillsammans med Lindex. Xenits VD Linda Woxneborn kommenterar vinsten:

– Det är en fantastisk känsla! Ett av Xenits största mål för året har varit att bli Partner of the Year hos Microsoft, och vi lyckades! Vi vet att dagens snabbrörliga värld kräver mer än bara tekniska tjänster, det kräver en verklig förståelse för organisationers unika behov och mål. Det senaste året har vi verkligen satsat på att göra AI och Copilot enkelt och tillgängligt för våra kunder för att de ska våga ta steget och skapa verklig affärsnytta med ny teknik. Den här utmärkelsen är ett kvitto på att vi lyckats, säger Linda Woxneborn, VD på Xenit.

Tillsammans har Xenit och Microsoft ett mycket nära strategiskt samarbete och Xenit är Solution Partner i fem kategorier samt Advanced Specialization Partner i tre.

– Jag ser verkligen fram emot det här spännande året! Tillsammans med Xenit kommer vi kunna hjälpa våra svenska kunder realisera värdet av både AI och Copilot, avslutar Therese Treutiger, Director Global Partner Solutions & Innovations, Microsoft.

Om Xenit
Xenit är en långsiktig molnpartner för framgång med ledande kompetens inom Cloud, Modern Work, IT-Security och Intelligence. Vårt mål, och vi tror ditt, är att skapa en relation byggd på förtroende och ömsesidig framgång – att guida dig och ditt företag genom din långsiktiga IT-strategi.

För mer information:
Stina Perbo Utas, Marketing Specialist
stina.perbo@xenit.se
Telefon: 010-707 35 16