Citrix Cloud DaaS

Citrix Cloud DaaS (Desktop as a Service) är en omfattande lösning för virtuella skrivbord och ger en mer anpassningsbar och utökad upplevelse jämfört med AVD. Citrix erbjuder funktioner som bättre prestanda för grafikintensiva applikationer och optimering för nätverksanslutning, vilket kan vara fördelaktigt för företag med specifika behov.

Citrix erbjuder en hög grad av anpassning och säkerhet, vilket gör det möjligt för företag att skapa skräddarsydda arbetsmiljöer som uppfyller specifika behov och säkerhetskrav. Det är även enklare att konfigurera en backup och sekundär driftplats, vilket bidrar till ökad säkerhet och stabilitet. Citrix Cloud DaaS är inte begränsat till Azure, vilket ger dig friheten att återanvända befintliga hårdvaruinvesteringar och välja den molninfrastruktur som passar din organisations behov bäst.

Läs mer om vår tjänst Virtual Workspace

När ska jag välja Citrix Cloud Daas?

Citrix Cloud DaaS passar medelstora till stora företag som behöver en flexibel och säker lösning för att hantera komplexa applikationer och arbetsflöden som kräver högpresterande dataresurser eller specialiserad programvara. Det passar även dig som behöver ha detaljerad kontroll över användarmiljön och integrering med tredjepartstjänster.

3 fördelar med Citrix Cloud DaaS

1.Integration med tredjepartstjänster: Citrix Cloud DaaS tillåter omfattande anpassning av användarmiljöer och kan integreras med en bred uppsättning tredjepartstjänster.

2. Säkerhet: Citrix Cloud DaaS erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar företagsdata och användaridentiteter, även i komplexa och riskfyllda miljöer.

3. Optimerad användarupplevelse: Citrix Cloud DaaS använder HDX-teknologi för att leverera en högpresterande användarupplevelse, även över långsamma nätverksanslutningar

Insikter

 

 

Guide till att välja rätt teknologi för din virtuella arbetsplats

för 2 månader sedan

AI i molnet med Microsoft och Cloud Software Group

för 3 månader sedan

On-Demand Webinar – AVD and Citrix Cloud DaaS in parallell

för 2 månader sedan

Citrix

Citrix möjliggör digitala lösningar för att jobba var man vill, när man vill och hur man vill. Xenit har ett långt och starkt samarbete med Citrix sedan 2009 och är Citrix Premier Service Provider. Xenit är framförallt framstående inom Citrix Virtual Apps and Desktops och Citrixs nätverksprodukt Netscaler ADC. Vår lösningsarkitekt Adam Clark är sedan 2021 CTP (Citrix Technology Professional).

Läs mer på Citrix hemsida