Posted in : Exchange, Microsoft Av Jonas Back Översätt med Google ⟶

7 years ago

Exmon finns numera för Exchange 2013 och 2016. Det är ett verktyg för att få bättre koll på vad det är för klienter som kopplar upp dig mot en Exchange on-premise miljö. Verktyget har länge funnits för tidigare versioner för Exchange och har varit väldigt viktigt i Exchangemigreringar där det finns krav på en viss klientversion för det ska fungera bra under migreringen och du behöver inventera vad det är för klienter som verkligen kopplar upp sig. Det har också varit för att felsöka en viss klient eller se om det är någon klient som utnyttjar extremt mycket resurse rpå Exchangeservern. Detta verktyg har dock saknats för Exchange 2013 och 2016, men inte längre. Ladda ner nya Exmon här.
exmon

Tags :

Personlig rådgivning

Vi erbjuder personlig rådgivning med författaren för 1400 SEK per timme. Anmäl ditt intresse i här så återkommer vi så snart vi kan.

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.