Xenit Xperience Stockholm

Varmt välkommen till Xenit Xperience!

för 1 år sedan

Xenit Xperience är en möjlighet för dig att ta del av nya insikter och utbyta erfarenheter med likasinnade tech-entusiaster. Ta del av senaste nyheterna och trenderna från Microsoft, lär dig mer om hur du kan optimera din verksamhet genom effektiv informationshantering och informationssäkerhet. Följ med på Vinges tekniska resa och lyssna på berättelsen om hur den lilla IT-avdelningen på de storas spelplan utmanat en traditionell och hårt reglerad bransch. Det blir en kväll fylld med inspiration och intressanta föredrag, vi ses!

Eventet riktar sig mot dig som har en ledande position inom IT, till exempel i rollen som CTO, CIO, IT-chef, Head of Technology. Det är ett begränsat antal platser så anmäl dig redan idag!

📍 Regeringsgatan 25, 111 53 Stockholm
🗓️ 28 september
⏰ 16.00

Agenda

Hur den lilla IT-avdelningen på de storas spelplan utmanat en traditionell bransch – Ann-Marie, CIO @Vinge
Vinge är en av Nordens ledande advokatbyråer med omkring 500 medarbetare i Sverige och Bryssel. Genom årtiondena har Vinge legat i framkant, sett möjligheter och bidragit till näringslivets utveckling. Under denna dragning kommer Ann-Marie ta oss med på Vinges tekniska resa och berätta hur den lilla IT-avdelningen på de storas spelplan även inom detta område utmanat en traditionell och hårt reglerad bransch. Hon kommer ge oss konkreta exempel på strategiska vägval de tagit för att skapa en hybrid IT-miljö som är både säker och samtidigt ligger i teknisk framkant.

Effektiv informationshantering och informationssäkerhet i Microsoft 365 –  Magnus Ericsson @Xenit
Magnus kommer guida er igenom Microsoft Purview och dela med sig av sina bästa tips för att hantera information effektivt och säkert i Microsoft 365 över tid. Han kommer bland annat prata om säkerhetsarkitektur för att dela känslig information med externa parter, hur man säkerställer modern livscykelhantering av dokument, modern metadatastyrning och SÖK-upplevelse. Han kommer att varva teori med hands on demos. Det kommer även finnas möjlighet att ställa era frågor kring informationshantering och informationssäkerhet. 

Skapa innovation och affärsnytta med de senaste nyheterna från Microsoft med Klas Hammar, Partner Lead @Microsoft
Med sina 25 års erfarenhet från Microsoft har Klas en djup förståelse för vilka faktorer inom tech som driver verkligt affärsvärde. Under denna dragning kommer Klas bjuda på de senaste från Microsoft Inspire och bland annat prata om hur du med hjälp av Microsoft 365 kan använda kraften i generativ AI.

 Mingel med mat och dryck