Fullbokad – Xenit Xperience Göteborg

För att kickstarta hösten tillsammans bjuder Xenit in till en kväll med inspirationsföreläsningar och mingel med mat och dryck på nyöppnade Jacy’z. Kvällens tema är AI och vikten av att våga satsa på nya teknologier.

för 1 år sedan

FULLBOKAT

Varmt välkommen till Xenit Xperience!

📍 Jacy’z, Drakegatan 10, 412 50 Göteborg
🗓️ 30 augusti
⏰ 16.00

Agenda

Cutting Through the Buzz: AI som skapar verkligt affärsvärde med Lars Carlsson, Grundare @Algorithma

Algorithma utvecklar avancerade AI-lösningar som hjälper företag att fatta data-drivna beslut och nå hållbar tillväxt. Många företag uppger att de vill börja använda AI samtidigt som de famlar i mörker kring hur AI kan skapa verkligt värde. Lars kommer under denna dragning guida er genom resan med konkreta tips för en lyckad AI-transformation.

AI hos Lindex med Florian Westerdahl, Head of Technology @Lindex 
Lindex är en av Europas ledande modekedjor med cirka 480 butiker på 18 marknader. Under denna inspirationsföreläsning kommer Florian berätta om hur Lindex använder AI i sina affärsprocesser och butiker idag och i framtiden. 

Mingel med mat och dryck

Det är ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller så anmäl dig redan idag!

 

Säg hej till talarna 👋🏼

Lars Carlsson, Grundare, Algorithma

Lars Carlsson har ledande expertis inom AI och datavetenskap och är en av grundarna till Algorithma. Han är professor i datavetenskap vid Jönköpings universitet och gästprofessor på Univeristy of London. Hans tidigare roller innefattar bland annat Head of AI @Stena Line och Scientist och Strategist @AstraZeneca.

Florian Westerdahl, Head of Technology, Lindex

Florian Westerdahl har varit medlem i AB Lindex IT-ledningsgrupp sedan 2009. Som Head Of Technology leder han flera team, driver digitalisering och teknikadoption inom Lindex. Florians passion ligger inom hållbarhet, automatisering och att främja högpresterande organisationer.