Xenit Xperience Göteborg

Xenit har blivit utnämnda till årets svenska Microsoftpartner! Det vill vi fira genom att kick-starta hösten på bästa möjliga sätt, tillsammans med dig! Därför bjuder vi in till en kväll med inspirationsföreläsningar och mingel med mat och dryck på Bellora. Kvällens tema är innovation och IT under förändring med talare från Husqvarna Group, Microsoft och Xenit.

för 3 veckor sedan

Varmt välkomna till Xenit Xperience!

📍 Bellora, Kungsportsavenyn 6
🗓️ 4 september
⏰ 16.00
Dörrarna öppnas 16:00 för mingel. Första föreläsningen börjar 16:30

Agenda

En digital resa i ständig förändring med Nuhi Shala, Manufacturing IT Transformation Lead @Husqvarna Group

Husqvarna har en historia med över 325 års innovation och har vid flera tillfällen ställt om hela affärsmodellen och produktlinjen för att möta en förändrad marknad.

Genom att integrera IT i kärnan av verksamheten blir IT-avdelningen en viktig möjliggörare för att Husqvarnas innovation. Nuhi kommer berätta om hur Husqvarna Group jobbar med sin digitala resa i ständig förändring, och hur IT inte bara jobbar för att optimera befintliga processer, utan inspirerar till nya affärsmodeller och nya sätt att leverera värde till sina kunder.

Så ska Sverige bli en ledande AI-nation med Klas Hammar, Partner Development Lead och Per Malmqvist, Sr. Partner Development Manager @Microsoft

Efter 40 år i Sverige gör Microsoft nu sin enskilt största satsning någonsin och investerar 33,7 miljarder kronor under två år i moln- och AI-infrastruktur. Hur ska det gå till? Vad innebär satsningen för dig och hur kan du nyttja Microsofts AI-partners för att uppnå maximal affärsnytta med AI?

Molnstrategier som möjliggör teknikutveckling, innovation och AI med Adam Clark, Head of Technology @Xenit

I dagens snabbföränderliga värld står många organisationer inför flera teknikval som kommer att ha stor påverkan för den övergripande strategin. I detta pass kommer vi utforska hur olika strategiska val påverkar er utveckling, innovation och AI-satsning.

Mingel med mat och dryck på Belloras takterrass

Eventet riktar sig mot dig som har en ledande position inom IT, till exempel i rollen som CTO, CIO, IT-chef, Head of Technology.

Anmäl ditt intresse så skickar vi en inbjudan. Det är ett begränsat antal platser så anmäl dig redan idag!