Xenit Womxn – Event 4 maj

Vi är stolta över att bjuda in till vårt första event för Xenit Womxn!

för 1 år sedan

Välkommen på Xenit Womxns första nätverksträff!

Vi är stolta över att bjuda in till vårt första event för Xenit Womxn! Detta är ett speciellt tillfälle för kvinnor som arbetar inom vår bransch att mötas och utbyta erfarenheter, tankar och idéer.

Vi vet att branschen kan vara en utmanande miljö att navigera i, särskilt för kvinnor. Men vi är fast beslutna att skapa en gemenskap av starka, självständiga kvinnor som kan stödja och inspirera varandra i sina karriärer. Tillsammans vill vi bygga en mer inkluderande och jämställd techbransch.

På eventet kommer du att ha möjlighet att nätverka med andra kvinnor i branschen, lyssna på inspirerande talare och delta i workshops som syftar till att utveckla dina färdigheter och främja din professionella utveckling. Dessutom kommer du att få chansen att umgås och ha roligt med likasinnade som delar din passion för teknik.

Så varför vänta? Läs mer och anmäl dig till Xenit Womxn idag!

Anmälan

Ansvarig för eventet:

Alexandra Sohlin
alexandra.sohlin@xenit.se
Telefon: 010-707 35 71

Om Xenit

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Vill du veta mer om våra IT-tjänster , läs vidare här 🖐🏼