Xenit – Sveriges snällaste Cloudpartner, expanderar till Stockholm.

Det går inte att förneka längre. Stockholm är Sveriges huvudstad och ekonomiska motor – det är verkligen på tiden att Cloudpartnern Xenit etablerar sig med ett nytt kontor, nya lokaler och nya och gamla medarbetare. Ju fler desto bättre.

för 1 år sedan

Det nya kontoret kommer att stärka vår lokala närvaro och ge oss en ökad förmåga att leverera våra uppskattade skräddarsydda IT-lösningar till företag i regionen.

Vi har också nöjet att välkomna Martin Samuelsson till vårt team som kommer att leda det nya kontoret. Martin har en gedigen erfarenhet med ledande roller inom bland annat IT-branschen, rekrytering och kommunikation. Han älskar teknik – men även människor och affärer – och hans expertis kommer hjälpa Xenit förbättra såväl erbjudande som service.

  • ”Xenit är på en spännande tillväxtresa och jag är stolt och glad att få leda vår satsning i Stockholm. Nu ska vi berätta för Stockholmsmarknaden varför vi är rätt val både för företag som behöver en kompetent partner, och för dig som vill få bästa möjliga karriärutveckling i branschen. Vi har branschens högsta lojalitetspoäng (NPS och eNPS). Det betyder helt enkelt att vi är bäst och roligast och snällast att både jobba med och för. Därför tror vi också att vi har rätt förutsättningar att lyckas, och med vår spetskompetens inom cloud och digital transformation ligger vi helt rätt i tiden – säger Martin.”
  • ”Vi är glada över att öppna vårt nya kontor i Stockholm och välkomnar Martin till vårt team,” säger Xenits VD, Linda Woxneborn. ”Med vår erfarenhet och kunskap, är jag övertygad om att vi kan fortsätta att leverera högkvalitativa IT-lösningar till våra kunder i regionen. Tillsammans.”

Xenits nya kontor i Stockholm kommer att erbjuda företag i regionen en mängd olika IT-tjänster, inklusive molnlösningar, säkerhetslösningar, digital transformation och mycket annat härligt. Xenit ser fram emot att samarbeta med företag i Stockholm och dess omgivningar och att erbjuda dem innovativa och kostnadseffektiva IT-lösningar.


Kom i kontakt med Martin, han är jättesnäll (vi lovar):
Martin Samuelsson, Regional Business Development Manager
martin.samuelsson@xenit.se
Telefon: 0705-72 92 00

Om Xenit

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Vill du veta mer om våra IT-tjänster, läs vidare här 🖐🏼