Xenit stärker partnerskapet med Microsoft

Vi är väldigt stolta över att kunna meddela att Xenit nått fem av de nya Solution Partner-programmen som ingår i Microsofts nya lanserade Microsoft Cloud Partner Program. Solution Partner programmet ersätter det som tidigare var Silver och Guldpartner hos Microsoft och är ett sätt för oss som partner att påvisa vår briljans, smidighet och närvaro hos våra kunder. För oss på Xenit är det tre värdeord vi försöker efterleva i alla våra leveranser.

för 1 år sedan

Xenit stärker partnerskapet med Microsoft!

Vi är väldigt stolta över att kunna meddela att Xenit nått fem av de nya Solution Partner-programmen som ingår i Microsofts nya lanserade Microsoft Cloud Partner Program.

Microsofts nya partnerprogram utvärderar partners i tre kategorier där man behöver 70 av 100 poäng i var och en av de tre kategorier:

 • Leveranskapacitet – Antalet nya kunder som partner börjat arbeta med senaste 12 månaderna.
 • Certifierad kompetens – Verifierar vårt fokus runt certifiering och utbildning av våra specialister. Vi på Xenit har alltid mål att varje år hålla oss uppdaterade och certifierade och har de senaste 5 åren jobbat med det strategiskt. Idag har vi på våra 70 specialister över 380 certifieringar och i tillägg tre specialist certifieringar som tilldelas hela bolaget från Microsoft.
 • Kund transformation – Ett kvitto på hur våra kunders resor i Microsoft plattformar Azure, Microsoft 365 och Säkerhet utvecklas och implementeras.

Solution Partner programmet ersätter det som tidigare var Silver och Guldpartner hos Microsoft och är ett sätt för oss som partner att påvisa vår briljans, smidighet och närvaro hos våra kunder. För oss på Xenit är det tre värdeord vi försöker efterleva i alla våra leveranser.

Sist men inte minst så vill vi på Xenit tacka alla våra grymma specialister för allt hårt slit i båda våra projekt till våra kunder och även deras fortsatta personliga utveckling och transformation till ett digitalt arbetssätt!

Xenit Microsoft solution partner:

 • Infrastructure Azure
  Specialist

  – Windows Server and SQL Servcer Migration
  – Azure Virtual Desktop

 • Data & AI Azure
  Specialist

  – Kubernetes on Azure

 • Digital & App Innovation Azure
 • Infrastructure Azure
 • Data & AI Azure
 • Security
 • Modern Work

Kontakta oss så berättar vi gärna mer

Författare:

Fabio Hallerstedt, Marketing & Sales
fabio.hallerstedt@xenit.se
Telefon: 010-707 35 20

Om Xenit

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Vill du veta mer om våra IT-tjänster,  läs vidare här 🖐🏼