Webinar | Sharepoint Embedded

I april 2024 lanserade Microsoft SharePoint Embedded, ett nytt sätt att hantera dokument. Med Sharepoint Embedded kan du nyttja styrkan i Microsoft 365-plattformen för fil- och dokumentlagring i alla dina applikationer. Sharepoint Embedded ger dig möjlighet att nå dokument som du kanske inte vill ha i SharePoint, och samtidigt ge dina användare en enhetlig plattform för innehållshantering, oavsett hur stort ditt företag är eller hur många applikationer ni har.

för 2 veckor sedan

📍 Online
🗓️ 11 juni
⏰ 10.00 – 10:30

Vår Sharepointexpert och fullstack-utvecklare Hamada Alrefai kommer under 30 minuter bjuda på en genomgång och demo av det nya verktyget. Han kommer bland annat gå igenom:

  • Fördelarna med Sharepoint Embedded jämfört med redan befintliga metoder för dokumenthantering.
  • Hur du kan använda Sharepoint Embedded för att få en centraliserad plats för att hantera innehåll från olika applikationer och på så sätt bjuda dina användare på en enhetlig plattform, oavsett hur många applikationer ni har.
  • Hur du kan uppnå en högre säkerhetsnivå genom att använda File Storage Containers.
  • Hur du tack vare Sharepoint Embeddeds API-baserade teknik kan ge dina utvecklare en större frihet att skapa anpassade lösningar utan att de behöva oroa sig för användargränssnittet.
  • Hur du kan förbättra din organisations samarbetskultur tack vare smidiga funktioner såsom sökning, delning och versionshantering.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG

Säg hej till talaren 👋🏼

Hamade Alrefai, Specialist Engineer, Xenit

Hamada Alrefai är en passionerad Microsoft 365-utvecklare med en bred teknisk kompetens. Han har en unik förmåga att omsätta designkoncept till konkreta lösningar och är alltid uppdaterad med den senaste tekniken. Genom att fokusera på säkerhet, enkelhet för utvecklare och affärsnytta är Hamade en talare som kan inspirera och bjuda på värdefull insikt om hur du kan nyttja ny teknik till att skapa verkligt värde för din organisation.