Tack 2023 och välkommen 2024!

för 5 månader sedan

Xenit blickar tillbaka på ett år där vi tillsammans med våra kunder och leverantörer pratat affärsmöjligheter i 44 429 telefonsamtal, druckit 29 886 koppar kaffe och fått äran att via vår servicedesk hjälpa våra kunder i 10 598 ärenden! Gemensamt i allt detta har det skapats affärer, partnerskap och möjligheter som vi är ödmjukt tacksamma och stolta över.

Året som gått har för Xenit varit fullt av möjligheter. Vi har anställt 39 personer, haft kraftig kundtillväxt och samtidigt fokuserat på mjukare värden som vision och mission. Med tillväxten kommer också identitetskrisen och lärdomen att ”fail fast” är bra och att kommunikation kan vara svårt. Jag är otroligt tacksam över våra medarbetares mod i förändring och våra kunders fina förtroende.

Xenits år i korthet:

  • Vi har varit nära våra kunder och när kunderna har sagt sitt är de otroligt nöjda med medarbetarna på Xenit. NPS score för 2023 blev hela 84! Med fokus på att bygga starka och långvariga relationer kommer 2024 bli året där vi både kommer att utmana och utmanas tillsammans med nya som befintliga kunder och partners.
  • Under 2023 har vi fått nya systrar i Co-native. Välkomna Buzzcloud, Elastic Move och Asurgent! Under 2024 ser vi fram emot att tillsammans skapa värde för våra kunder med vårt gemensamma erbjudande.
  • Vi har legat i framkant gällande AI och Co-pilot med fina referenscase som vi kommer att visa mer av under 2024.
  • Vi känner oss stolta över att vara en av Sveriges starka Microsoft partners och för vår kapacitet inom 5 av de 6 områdena Microsoft har identifierat som viktiga de nästa tre åren.
  • Vi har välkomnat 39! nya fantastiska kollegor och i samband med det har vi lanserat ett nytt erbjudande inom Information Management.
  • Vi har fortsatt fokus på jämställdhet och inkludering och är en stolt partner till Woman In Tech under 2024.
  • Vi har även fortsatt fokus på att våra medarbetare ska utvecklas på Xenit och är stolta över att vi blivit Karriärföretag 2024.
  • Vi har lanserat en ny gemensam vision för Xenit:” Att vara och upplevas som den mest kompetenta partnern som kontinuerligt guidar och utvecklar våra kunder”
  • Sist men absolut inte minst har vi startat upp ett nytt kontor i Stockholm och i dagsläget är vi 8 personer i Hufvudstaden.

Jag ser fram emot nästa år! Tillsammans med Xenits talanger, kunder och samarbetspartners fortsätter vi resan i molnet TILLSAMMANS!

Jag önskar er en lugn och fin Jul och ett Gott Nytt År!

 

Med vänlig hälsning,

Linda Woxneborn, CEO