Tack 2022 och välkommen 2023 med nya visdomar

Xenit blickar tillbaka på ett år där vi tillsammans med våra kunder och leverantörer pratat affärsmöjligheter i 65 993 telefonsamtal, druckit 37 552 koppar kaffe och fått äran att via vår servicedesk hjälpa våra kunder i 10 890 ärenden! Gemensamt i allt detta har det skapats affärer, partnerskap och möjligheter som vi är ödmjukt tacksamma och stolta över.

för 1 år sedan

Nu är det dags att säga TACK för året som gått och fästa blicken på 2023!

Jag klev in som VD för Xenit i mars 2022 och summerar mitt första år med tacksamhet, fascination och ödmjukhet. Tacksamhet för den otroliga kompetens och drivkraft vi har bland våra medarbetare, fascination över innovationskraften som skapas tillsammans med våra kunder och ödmjukhet över att få utveckla Xenit tillsammans med medarbetare, partners och kunder.

Xenits år i korthet:

  • Vi har varit nära våra kunder och när kunderna har sagt sitt är de otroligt nöjda med medarbetarna på Xenit. NPS score för 2022 blev hela 82! Med fokus på att bygga starka och långvariga relationer kommer 2023 bli året där vi både kommer att utmana och utmanas tillsammans med nya som befintliga kunder och partners.
  • Under 2022 har vi fått vi nya ägare i form av Co native. Under 2023 ser vi fram emot att välkomna ytterligare bolag till Co native där vi tillsammans kommer att skapa ett värdefullt helhetserbjudande till våra kunder.
  • Under 2022 har vi fokuserat på våra hållbarhetsmål då de är en viktig del i Xenits resa att bli den största och snällaste cloudpartnern. Att vara snäll för oss betyder att vi alltid ska säkerställa nöjda kunder, välmående medarbetare och ett ansvarsfullt företagande. 2023 blir året när vi tar ett ytterligare kliv till att arbeta med hållbarhet i våra leveranser.
  • Vi har 2022 engagerat oss i samhället på olika sätt. Vi har varit supporter till Pridefestivalen, vi har engagerat oss i olika skolor för att locka talanger till branschen, vi har tagit oss an olika utmaningar där vinsten varit att vi skänkt pengar till organisationer som hjälper utsatta och vi har tagit emot praktikanter för att ge dem en flygande start i arbetslivet, bland annat. 2023 blir året då vi fortsätter bidra till samhället på ett inkluderande sätt.
  • Vi känner oss stolta över att vara en av Sveriges starka Microsoft partners. Både för vår kapacitet inom 5 av de 6 områdena Microsoft har identifierat som viktiga de nästa tre åren. Samt lite extra för vår nominering på årets partner gala där vi var en av tre finalister inom området Årets App Innovation Partner
  • Vi kan även med stolthet lägga till att vi under 2022 fick vår andra MVP (Most Valuable Professional)
  • Vi har välkomnat 17 st nya fantastiska kollegor.
  • Vi har fortsatt fokus på jämställdhet och inkludering. Vi avslutar året med 24% kvinnor i bolaget. 2023 blir året där vi lyfter den procenten och fortsätter vårt strategiska inkluderingsarbete.

 

Jag ser fram emot nästa år! Tillsammans med Xenits talanger, kunder och samarbetspartners fortsätter vi resan i molnet mot att bli den största och snällaste cloudpartnern.

Jag avslutar året med mitt favoritcitat:
Det finns tre slags människor i världen: de som får livet att hända, de för vilka livet händer och de som undrar, ’Vad hände?’.” 

Xenit är definitivt bolaget som får saker att hända!

Så med det sagt så önskar jag Er en riktigt
God Fortsättning & ett underbart Gott Nytt År! 💚

Varma hälsningar
Linda Woxneborn
VD/CEO Xenit AB


Kom i kontakt:
Linda Woxneborn, VD/CEO
linda.woxneborn@xenit.se
Telefon: 010-707 35 74

Om Xenit

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Vill du veta mer om våra IT-tjänster, läs vidare här 🖐🏼