On-Demand Webinar – Effektiv Citrixskalning i Cloud

Se vårt inspelade 30 minuters webinar om hur du skalar din Citrixmiljö på bästa sätt i molnet för att både spara pengar och minska er klimatpåverkan.

för 4 månader sedan

I detta webinar går vår Specialist Engineer Jonas Agblad kommer igenom hur du sätter upp en kostnadsoptimerad skalning i Citrix Cloud. Han berättar om fem områden i Citrix där man kan göra stora besparingar genom att skala på bästa sätt, områden han kommer beröra är: Azure VM, Citrix AutoScale, diskar, Citrix WEM och uppföljning.


Säg hej till talaren 👋🏼

Jonas Agblad, Specialist Engineer, Xenit

Xenit är ett av de främsta företagen i Sverige inom virtuella skrivbord byggda på teknologier av Microsoft och Citrix. Jonas är Specialist Engineer på Xenit och har lång erfarenhet av både Microsoft och Citrix produkter, han arbetar idag med skrivbordsvirtualisering baserat på Citrix technologi och arbetar aktivt med automation kopplat till dessa teknologier. Dessutom är Jonas tjänsteägare för Xenit Virtual Workspace. Jonas brinner för att genom teknik, förädla användarnas arbetsplats för att ge dem en större frihet.