Isabella Tinnberg, Trivselhöjande kontorist

för 5 år sedan

”Tillsammans utvecklas vi och växer både i våra yrkesroller och som personer.”

Berätta om din roll på Xenit.
Jag har ett väldigt flexibelt jobb! Det är en bred arbetsbeskrivning som omfattar mycket. Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för trivsel, ordning och reda på kontoret vilket innebär allt från att fixa det där lilla extra till att finnas till och stötta specialistavdelningen. Det är handlar även om att få kollegor och besökare att känna sig välkomna till vårt fina kontor, se till att våra höj- och sänkbara skrivbord fungerar, att allt kontorsmaterial finns på plats och att planera, boka och genomföra spännande aktiviteter, kick-offer och konferenser. Jag driver även flera projekt i vilka det är viktigt med planering och struktur. Nu senast har jag styrt ett ombyggnadsprojekt på kontoret som syftar till att öppna upp och möjliggöra för fler skrivbordsplatser. En viktig del av mitt jobb är att se till att vi har ett så bra kontor som möjligt.

Jag har ett motto som jag tycker beskriver mig och min roll väldigt bra: ”OPTIMIST – someone who figures that taking a step backward after taking a step forward is not a disaster, it ́s more like a cha-cha”. Det inspirerar mig till att alltid prestera mitt bästa och är något som jag vill förmedla till människor i min omgivning. Var positiv, var engagerad och hjälp andra runt omkring dig så blir det lite som en cha-cha.

Vad trivs du med i ditt arbete?
Det händer ofta mycket och mycket på samma gång här på kontoret och det är viktigt att alla tar ett eget ansvar och är flexibla. Jag är bara så bra som mina kollegor är, tillsammans så utvecklas vi och växer i våra yrkesroller och som personer. Jag trivs med att vara sysselsatt och finns gärna till för kollegorna runt omkring mig. Min önskan är att bidra med arbetsglädje samtidigt som mina kollegor utmanar mig till att växa i min roll genom att komma med feedback om hur vi gemensamt kan bli bättre.

Vilka är dina utmaningar framöver?
Min utmaning och drivkraft framåt är att behålla och underhålla den goda familjära känsla och stämning som vi har på kontoret. Xenit är lite som ett andra hem. Jag kan bara tala för mig själv när jag säger att det är väldigt roligt att umgås med kollegor och att tillsammans ta oss an utmaningar, både på jobbet men framförallt på våra aktiviteter.