Effektiv Citrixskalning i Cloud som sparar pengar och miljö

Välkommen till vårt 30 minuters webinar om hur du skalar din Citrixmiljö på bästa sätt i molnet för att både spara pengar och minska er klimatpåverkan.

för 10 månader sedan

📍 Online
🗓️ 12 oktober
⏰ 10:00 – 10:30

Vår Specialist Engineer Jonas Agblad kommer gå igenom hur man sätter upp en kostnadsoptimerad skalning i Citrix Cloud. Han kommer berätta om fem områden i Citrix där man kan göra stora besparingar genom att skala på bästa sätt, områden han kommer beröra är: Azure VM, Citrix AutoScale, diskar, Citrix WEM och uppföljning.

Efter webinariet får alla deltagare tillgång till en gratis steg för steg guide för hur man sätter upp en kostnadsoptimerad skalning i Citrix Cloud.


Säg hej till talaren 👋🏼

Jonas Agblad, Specialist Engineer, Xenit

Xenit är ett av de främsta företagen i Sverige inom virtuella skrivbord byggda på teknologier av Microsoft och Citrix. Jonas är Specialist Engineer på Xenit och har lång erfarenhet av både Microsoft och Citrix produkter, han arbetar idag med skrivbordsvirtualisering baserat på Citrix technologi och arbetar aktivt med automation kopplat till dessa teknologier. Dessutom är Jonas tjänsteägare för Xenit Virtual Workspace. Jonas brinner för att genom teknik, förädla användarnas arbetsplats för att ge dem en större frihet.