Cloudpartnern Xenit accelererar sin tillväxt

Med ett framtidsfokus och tydligt mål på tillväxt tar Xenit nu nästa steg i sin egen resa och skapar en ny strategi, motor och mål för att bli det självklara valet när man skall välja cloudpartner.

för 1 år sedan

Xenit välkomnar vår nya Chief Commercial Officer Fredrik Hallonsten till Cloud familjen som med sin gedigna erfarenhet från ledande och affärsutvecklande positioner inom IT och Techbranschen skall leda Xenit framåt mot målet. Fredrik kommer närmast från Nexer Group där han haft rollen som Sales Director. Genom att verkat både i entreprenörsdrivna bolag och större koncerner har Fredrik erfarenhet av att skapa affärer och erbjudanden, utveckla kundrelationer och konton. Fredrik kommer att utgå som stora delar av Xenit team från Göteborg.

  •  Nu samlar vi kompetens och ett nytänk för Xenit. Som CCO har han helt rätt erfarenhet och personlighet för att bidra till Xenits fortsatta resa – att bli den största och snällaste Cloud partnern – säger Linda Woxneborn, VD Xenit 
  • Xenit är ett spännande entreprenörsdrivet bolag med ett starkt tekniskt kunnande, långa kundrelationer och partnerskap. Jag ser fram emot att fortsätta skapa tillväxt, utveckla tjänster och erbjudanden tillsammans med alla Xenits specialister, intressanta kunder och partners. Med Xenits kompetens och innovationskraft tror jag vi bara har startat resan för att fördubbla vår verksamhet! Jag är riktigt glad över att få möjligheten till att bidra på den fortsatta resan – säger Fredrik.

Xenit har gjort en otroligt stark resa de senaste åren där man lyckats konvertera till att utveckla och sälja tjänster och konsultprojekt. Xenits tjänster inom cloud och digital transformation skapar stort värde i kundernas verksamhet och efterfrågan på de tjänster Xenit utvecklar fortsätter att öka. Med förra årets NPS på 82 poäng kommer Xenit fortsatt att fokusera på kundnöjdhet i alla led.


Kom i kontakt med Fredrik :
Fredrik Hallonsten, CCO
fredrik.hallonsten@xenit.se
Telefon: 010-707 35 86

Om Xenit

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Vill du veta mer om våra IT-tjänster, läs vidare här 🖐🏼