Carl Lindberg utsedd till Microsoft Most Valuable Professional

Vi är så stolta över vår Specialist Engineer Carl Lindberg som fått utmärkelsen Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Microsoft MVP tilldelas experter som ligger i teknisk framkant och som med stort engagemang delar med sig av sin kunskap.

för 2 veckor sedan

Carl Lindberg har över 10 års erfarenhet av att hitta de bästa lösningarna för sina kunder inom tekniker såsom Azure, Microsoft 365, Infrastruktur som kod, Powershell, automatisering, exchange och Intune. Vid sidan av sitt dagliga arbete har han på ett ovärderligt sätt gett tillbaks till community genom sin blogg Lindberg Tech.

Läs mer på Carls blogg här.

”För att bli utsedd till Microsoft MVP måste man vara exceptionellt duktig och driven, man ska brinna för den senaste tekniken och dela med sig av sin expertis till branschkollegor och kunder. Den beskrivningen passar perfekt på Carl då han driver våra kunder framåt med kunskap, passion och omtanke! Vi är jätteglada och stolta över att Carl fått denna utmärkelse.” Säger Emma Örneholt, affärsområdeschef på Xenit.

Vi passade på att fråga Carl hur han känner kring sin utmärkelse:

”Det känns helt overkligt och jag är otroligt hedrad och glad! Det kommer nog ta ett par veckor innan det faktiskt sjunker in ordentligt.

Jag gillar att hålla mig uppdaterad och laborera med nya tjänster och tekniker och brukar tänka att jag lika gärna kan dela med mig av mina erfarenheter, eventuella fallgropar och tips när jag implementerar dem i verkliga livet som andra kan ha fördel av. Jag vet själv hur skönt det är när jag ska arbeta med en produkt jag kanske inte har rört innan och hittar en bloggpost eller forumsinlägg som hjälper mig att komma i gång. Att jag gillar att utbilda och lära ut är nog den främsta anledningen till att jag blivit tilldelad titeln MVP. När man skriver en bloggpost eller ska lära ut/presentera något så ställer det krav på en att täppa igen hål i sin kunskap som man kanske har. Jag gillar den metoden för att utvecklas!

Nu ser jag fram emot att fortsätta att skriva och skapa inlägg på min blogg då det brukar bjuda in till bra diskussioner med andra, både kollegor och externa. Jag är extremt taggad på att få ta del av nya diskussioner som jag kommer få tillgång till med andra MVP:er och Mirosoft Produktgrupper. Jag tror att jag med dessa insikter kommer kunna erbjuda mer värde både för kollegor, externa och i mina inlägg & presentationer. Vem vet, kanske även kommer publiceras en eller två Youtube videos i framtiden?”

Stort grattis Carl och tack för att du väljer att växa hos oss 💚