Årets IT-kvinna 2017 – Hanessa Milaszewski nominerad

för 6 år sedan

Vi är så stolta över att vår juniortekniker Hanessa Milaszewski har blivit nominerad till Årets IT-kvinna 2017!

Årets IT-kvinna delas ut av Universum i samarbete med Tieto och även om inte Hanessa tog hem titeln i år så blev hon ändå en av de 12 toppkandidaterna! I samband med finalplatsen blev hon uppbjuden på en nätverksfrukost i Stockholm där hon fick möjligheten att nätverka med andra talangfulla IT-kvinnor, dela erfarenheter, boosta och inspirera varandra till att fortsätta driva initiativ med jämställdhet i fokus.

-Hanessa, vad är dina reflektioner kring nätverksträffen och nomineringen:      

”Att få chansen att delta i denna frukostträff känns fortfarande helt overkligt. Det känns fantastiskt kul att ha fått lära känna dessa intelligenta, inspirerande och drivna kvinnor! Särskilt spännande var att utöver att vi alla hade IT gemensamt så bidrog också alla deltagare med olika unika personligheter. Samtliga arbetade också med olika grenar inom IT, vilket medförde många givande diskussionsämnen och utbyten av erfarenheter. Vi drog faktiskt över tiden långt över vad som först var utsatt och beslutade oss dessutom för att boka in fler träffar framöver!

Jag är enormt hedrad över denna utmärkelse, i synnerhet när det uppdagades att jag var den yngsta samt minst yrkeslivserfarna av alla deltagare. I framtiden vill jag inte bara bli vassare inom digital infrastruktur utan jag vill också arbeta mer inspirerande för en jämställd IT-bransch och lyfta och coacha andra duktiga IT-kvinnor att också kunna nå sina mål!

Stort grattis Hanessa!

På bilden: En gruppbild av årets IT-kvinnor 2017. Här ser vi förra årets vinnare, årets vinnare samt övriga toppkandidater. Hanessa Milaszewski syns längst till höger i bild.