After Work – AI and Business, a match made in the cloud

För att fira in sommaren bjuder vi på Xenit in till ett sommarmingel med inspirationsföreläsning följt av mingel med dryck och tilltugg hos oss på Epicenter i centrala Stockholm. Vi hoppas vi ses där!

för 11 månader sedan

Anmälan

Agenda:

16:30 – 17:00 AI hos Lindex, Florian Westerdahl, Head of Technology @ Lindex
Lindex är en av Europas ledande modekedjor med cirka 480 butiker på 18 marknader. Under denna inspirationsföreläsning kommer Florian berätta om hur Lindex använder AI i sina affärsprocesser och butiker idag och i framtiden.

17:00 – 17:30 – Enterprise AI, Simon Gottschlag, CTO @ Xenit
Xenits CTO Simon kommer gå in lite mer tekniskt på hur stora språkmodeller (LLM) kan användas i företag redan idag och hur det tekniskt fungerar hos Lindex.

17:30 Mingel med dryck och tilltugg

📍 Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36
🗓️ 14 Juni
⏰ 16.30Säg hej till talarna 👋🏼

Florian Westerdahl, Head of Technology, Lindex

Florian Westerdahl har varit medlem i AB Lindex IT-ledningsgrupp sedan 2009. Som Head Of Technology leder han flera team, driver digitalisering och teknikadoption inom Lindex. Florians passion ligger inom hållbarhet, automatisering och att främja högpresterande organisationer.

Simon Gottschlag, CTO, Xenit

Simon har som Xenits första anställde 2009 varit med på hela tillväxtresan och leder idag företag framåt i sin roll som CTO. Simon är en av Sveriges främsta experter inom cloud med utmärkelser såsom Microsoft MVP. Han är en riktig tech-nörd som pratar om allt från fantasyböcker, Kubernetes och AI.