Kundbehov

Ett behov av att hantera återläsning av data oavsett om problemet är orsakat av mänsklig faktor, driftstörning eller en ransomware-attack.

Lösning

En tjänst som kompletterar Microsoft 365 med en komplett backup-plan och skydd för malware, ransomware samt möjlighet för återläsning av data över en längre period.

Resultat

Ett enkelt, bekymmerfritt och skalbart sätt att säkra er data i Microsoft 365 och leva upp till regulatoriska krav.

Microsoft 365 Backup

För att…

  • Xenit Microsoft 365 Backup är uppbyggd på molntjänster från strategiskt valda och världsledande leverantörer. Genom Xenits kompetens samt täta partnerskap med dessa garanteras hög prestanda, tillgänglighet och driftssäkerhet.
  • I tjänsten ingår support via Xenit Servicedesk som med fördel ansluts till er befintliga incidenthanterings- & beställningsflöden för att därigenom agera 2nd-line och i förlängningen 3rd-line.
  • Xenit är Microsoft guldpartner inom flera områden. Med vår ledande kompetens är vi en drivkraft och partner för fortsatt innovation.

Tillval

Beredskap

Som tillval till tjänsten erbjuds beredskap utanför ordinarie öppettider i Servicedesk. Detta tillval utökar tillgänglighetsnivåerna för support för att också inkludera felsökning av kritiska incidenter nattetid och helger.

Kom igång

Kunder i framkant

Martin Sandklef, IT-ansvarig, Nudie Jeans

Med Xenit har vi fått en leverantör som vi kan växa tillsammans med. De är noggranna och ställer höga krav på struktur.

João Bentes, IT Operations Manager, SweetSystems

With their expertise and well-structured services, Xenit enabled us to give 24/7/365 up time support for our customers around the world.

Alexander Williander, Head of Engineering, Winningtemp

Xenit besitter stor kunskap och expertis kombinerat med ett professionellt bemötande och viljan att alltid hjälpa och hitta lösningar på våra frågeställningar.

Kontakta mig!

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Hör av dig!

Patrik Krusell

Head of Sales

010 707 35 08
patrik.krusell@xenit.se

Hanna Kotilainen

Account Manager

010 707 35 26
hanna.kotilainen@xenit.se

Peter Jensen

Key Account Manager

010 707 35 34
peter.jensen@xenit.se

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.