Sänkta kostnader

Många upplever utmaningar med skenande kostnader i sin Azureplattform. Låt oss ta hand om plattformen, Vi kan dessutom kostnadsoptimera miljön, få ökad kostnadskontroll och stoppa dyra köp redan innan de skett.

Nyttja alla fördelar

Väldigt få företag nyttjar alla fördelar med Azure. Låt din IT-avdelning blir en möjliggörare. Genom att sätta spelregler kan alla konsumera funktioner och tjänster i Azure snabbt och enkelt.

Alltid uppdaterad

Microsoft kommer årligen med cirka 2000 uppdateringar i Azure. Vi utvecklar kontinuerligt tjänsten och följer alltid Microsofts senaste best practice.

Låt oss vara Sam till din Frodo

Vi ser det som vårt uppdrag att se till att ni kan göra hjältedåd! Genom att ta bort utmaningar såsom kostnadsoptimering, molnsupport, säkerhet, styrning och efterlevnad kan ni fokusera på det som är roligt – att utveckla er kärnverksamhet.

Kontakta oss

Azure CloudOps

Med Xenit Azure CloudOps får ni en cloudpartner som sköter grunddesign, infrastruktur, säkerhet, styrning, uppsättning, förvaltar, tillgängliggör och administrerar alla centrala och nödvändiga delar av Azure.

Vårt ramverk bygger på fyra komponenter. Med vår ledande Azureexpertis syr vi sedan ihop helheten och ger er en Azureplattform i absolut framkant.

Microsoft Azure

Nyttja alla fördelar med hyperscale-molnet Azure med vårt ramverk för korrekt säkerhet, struktur, skalbarhet, underhåll och kostnadskontroll.

Azure landing zone conceptual architecture

För en lyckad molnresa baserar Xenit sin arkitektur och tekniska design på Microsoft enterprise-scale och Microsoft Cloud Adoption Framework.

Infrastruktur som kod

Xenit automatiserar allt från konfiguration till att skapa upp landing-zones med hjälp av Infrastruktur som Kod (IaC).

Boka kostnadsfritt möte

Fördelar med Azure CloudOps

  • Tjänsten gör det enklare att kostnadsoptimera er Azure miljö, få ökad kostnadskontroll och stoppa dyra köp redan innan de skett.
  • IT avdelningen blir en enabler istället för en blocker. Ni sätter upp spelreglerna så att alla kan konsumera funktioner och tjänster i Azure snabbare, enklare och säkrare.
  • Gör det lätt att göra rätt. Med Xenit Azure CloudOps gör ni det enklare för alla att nyttja tjänster och funktioner i Azure.
  • Er IT-avdelning får full kontroll på er Azure miljö. Vi sätter tillsammans upp riktlinjer, krav och rättigheter som gäller för hela organisationen. Tjänsten innehåller automatisk backup och IT-skydd.
  • Xenit har ledande kompetens inom Azure och är Microsoft guldpartner inom flera områden. Med vår ledande kompetens är vi en drivkraft och partner för fortsatt innovation

Kunder i framkant

Andreas Drougge, CTO Nelly

För oss är Xenits tekniska kompetens självklart en viktig del men vi gillar också drivet och viljan att hela tiden förbättra tjänsten.

Florian Westerdahl, CTO, Lindex

Med sin specialistkompetens är Xenit en utmärkt implementationspartner.

Henrik Carlberg, Information Technology Architect, AFRY

Med Xenit får vi tillgång till rätt kompetens och erfarenheter.

Martin Sandklef, IT-ansvarig, Nudie Jeans

Med Xenit har vi fått en leverantör som vi kan växa tillsammans med. De är noggranna och ställer höga krav på struktur.

Victoria Bohlin, CIO, Capio

Vi behövde en samarbetspartner som vi kan lita på och som förstår oss, vår affär och vikten av vad det är vi driftar.

João Bentes, IT Operations Manager, SweetSystems

With their expertise and well-structured services, Xenit enabled us to give 24/7/365 up time support for our customers around the world.

Fredrik Högström, IT-chef, RSM

Xenit är väldigt strukturerade, professionella och noggranna i sitt arbete.

Alexander Williander, Head of Engineering, Winningtemp

Xenit besitter stor kunskap och expertis kombinerat med ett professionellt bemötande och viljan att alltid hjälpa och hitta lösningar på våra frågeställningar.

Mikael Andreasson, Affärsområdeschef Digitala Mötet, HSB Affärsstöd

För oss är det viktiga att bygga partnerskap med hållbara och långsiktiga partners. Och Xenit har levt upp till dessa två kriterier varje dag sen vi påbörjade vår resa tillsammans.

Kontakta mig!

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Hör av dig!

Kristoffer Edvardsson

Senior Business Developer

0702-23 82 31
kristoffer.edvardsson@xenit.se

Hanna Kotilainen

Business Developer

010 707 35 26
sales@xenit.se