Posted in : Office 365 By Jonas Back Translate with Google ⟶

6 years ago

Redan från start har Office 365 många säkerhetsfunktioner i Security and Compliance Center men med Advanced Security Mannagement får du ännu mer, nämligen:

  • Threat Detection – Låter dig identifiera och få larm på ovanliga aktiviteter i din Office 365. Det finns över 70 olika indikationer på att något inte står rätt till. Till exempel om en användare loggar in från en IP-adress i New York och strax därefter loggar in från andra sidan världen och laddar ner ovanligt mycket data från SharePoint.
  • Enhanced Control – Skapa policies och spåra specifika aktiviteter. Till exempel om någon laddar ner ovanligt många filer under kort period eller om det är ovanligt många felaktiga inloggningar från en ovanlig IP-adress. Om administratören får ett sådant larm kan man sedan hantera detta.
  • Discover and Insights – Låter dig hitta andra molnapplikationer som används i organisationen. Ofta används sådana applikationer (Salesforce, Dropbox, Box etc) utan att IT-organisationen känner till det och det är viktigt att få kontroll på dessa.

Advanced Security Management ingår i Office 365 E5 eller kan köpas separat för varje användare.
Ett demo i hur funktionen fungerar:

Tags :

Personlig rådgivning

Vi erbjuder personlig rådgivning med författaren för 1400 SEK per timme. Anmäl ditt intresse i här så återkommer vi så snart vi kan.

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.