Posted in : Microsoft, Skype for Business Av Jonas Back Översätt med Google ⟶

7 years ago

Om du arbetar som admin eller utvecklare för flera Skype for Business / Lync miljöer så känner du säkert igen att logga in och ut ur olika miljöer och tiden det tar att logga ut/in och skriva in lösenord hela tiden.
Här kan bounSky hjälpa dig. Det är ett litet verktyg som gör det snabbt och enkelt för dig att switcha mellan olika klientprofiler i Skype for Business / Lync klienten. Förutom med GUI så kan du styra klienten programmatiskt eller via shortcuts vilket gör att du kan switcha profiler väldigt snabbt.
bounsky-main2

Tags :

Personlig rådgivning

Vi erbjuder personlig rådgivning med författaren för 1400 SEK per timme. Anmäl ditt intresse i här så återkommer vi så snart vi kan.

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.