Xenits medarbetare Adam Clark blir Sveriges enda Citrix Technology Professional

Xenits lösningsarkitekt Adam Clark har som ensam svensk blivit utnämnd till Citrix Technology Professional (CTP). Citrix är ett amerikanskt mjukvaruföretag som möjliggör digitala lösningar för att jobba var man vill, när man vill och hur man vill. CTP tilldelas de som är experter på Citrix-lösningar och som på ett ovärderligt sätt delar med sig av sin kunskap.

för 4 månader sedan

Xenits lösningsarkitekt Adam Clark har som ensam svensk blivit utnämnd till Citrix Technology Professional (CTP). Citrix är ett amerikanskt mjukvaruföretag som möjliggör digitala lösningar för att jobba var man vill, när man vill och hur man vill. CTP tilldelas de som är experter på Citrix-lösningar och som på ett ovärderligt sätt delar med sig av sin kunskap.

– Att som ensam svensk få denna utmärkelse av Citrix är fantastisk! Jag brinner verkligen för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder och delar gärna med mig av min kunskap på Citrix-event, User Groups, Special Interest Groups, meetups och föreläsningar, säger Adam Clark, lösningsarkitekt på Xenit.

  Xenit har som mål att bli den största och snällaste cloudpartnern. Som en del i detta vill Xenit vara det självklara första valet av arbetsplats och satsar mycket på personlig utveckling.

  – Att Adam får den här utmärkelsen, dessutom som ensam svensk, är väldigt roligt! Vi har en tävlingsinriktad kultur på Xenit och vi strävar alltid efter att vara bäst på det vi gör. Utnämningen är kvitto på det och vi önskar att det inspirerar fler hos oss men också andra i branschen. Med sin vilja att bli riktigt duktig och alltid hitta de bästa lösningarna är Adam en inspiration för oss och hela branschen, säger Linus Lindström, VD på Xenit.

   I år utsåg den amerikanska mjukvaruleverantören endast tre nya CTP:er världen över som under ett års tid, till nästa uttagsprocess, får ett särskilt uppdrag att fortsätta sprida kunskap, erfarenhet och inspiration till andra experter inom rådet. I gengäld får CTP:erna tillgång till unik kunskap och möjlighet att bidra till förbättringar av nya versioner och produkter.

   Peter Söderholm, Director, Sales Engineering Nordic kommenterar nyheten:

   – Stort grattis till Adam Clark och Xenit för denna välförtjänta utmärkelse som Citrix Technology Professional. Ett kvitto på Adams komptens inom Citrix-teknologi och Xenits inkluderande hållning när det gäller att dela med sig av sin kunskap till både kunder och partners. Adams laserfokus på kvalitet och att hela tiden effektivisera de lösningar han jobbar med har gjort honom populär bland kunder och en efterfrågad talare. Speciellt för sin djupa kunskap inom bland annat automation, skalbarhet och grafisk prestanda inom området DaaS/VDI. Nu får vi en svensk representant i denna exklusiva grupp, vilket vi på Citrix i Sverige är otroligt stolta och glada över, säger Peter.

    Läs mer om Citrix här.

    Följ Adam Clark på LinkedIn.

    För mer information:

    Linus Lindström, vd
    linus.lindstrom@xenit.se
    Telefon: 010-707 35 00

    Om Xenit

    Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

    Xenits partnerskap med Citrix

    Citrix möjliggör digitala lösningar för att jobba var man vill, när man vill och hur man vill. Xenit har ett långt och starkt samarbete med Citrix sedan 2009 och är en av få Citrix Solution Advisor Platinum partners. Xenit är framförallt framstående inom Citrix Virtual Apps and Desktops och Citrixs nätverksprodukt Netscaler ADC.