Xenit blir Microsoft Advanced Specialization partner

Från och med den 9 oktober är Xenit Microsofts Advanced Specialization partner inom Azure migrering. Partnernivån är ett bevis på Xenits specialistkunskap av att migrera Windows och SQL servrar till Azure enligt cloud adoption framework och visar på lång och bred erfarenhet av framgångsrika Azure-migeringar.

för 1 år sedan

Från och med den 9 oktober är Xenit Microsofts Advanced Specialization partner inom Azure migrering. Partnernivån är ett bevis på Xenits specialistkunskap av att migrera Windows och SQL servrar till Azure enligt cloud adoption framework och visar på lång och bred erfarenhet av framgångsrika Azure-migeringar.

– Hösten har bara börjat och vi har redan tagit denna specialiseringscertifiering och vunnit Microsoft partnerpris för bästa partnersamarbete – Azure, det känns helt fantastiskt! Vi har länge fokuserat på att förflytta kunder till molnet och att vi nu är Microsoft Advanced Specialization partner är resultatet av ett långt och framgångsrikt arbete med Azure, säger Linus Lindström, vd på Xenit.

Programmet är utformat av Microsoft för att lyfta partners som ligger i framkant inom Azure och dess olika områden. Xenit är ett av endast tre bolag i Sverige som har uppnått denna partnernivå. För att få titeln reviderar en extern part både Xenits migreringsprojekt, cloud adoption framework och Xenits tekniska Azurekunskap.

– Att förverkliga kunders digitala drömmar börjar ofta med just en molnmigrering. Certifieringen är ett bevis på Xenits djupa kunskap av att migrera Windows och SQL servrar till Azure och visar på lång och bred erfarenhet av framgångsrika Azure-migeringar, säger Linus Lindström, vd Xenit.

Läs mer: Xenit vinner Microsofts partnerpris

För att bli Advanced Specialization partner krävs guldpartnerskap i minst ett relaterat område. Xenit är Microsoft Gold Partner i sex kategorier; Cloud Platform, Cloud Productivity, DevOps, Datacenter, Windows and Devices. Den 24 september hölls Microsoft Partner Inspiration Day, där Microsoft Sverige utsåg 10 av sina cirka 1000 partners som utmärkt sig inom olika kategorier under året. Xenit vann utmärkelsen årets partnersamarbete – Azure.

För mer information:

Linus Lindström, vd
linus.lindstrom@xenit.se
Telefon: 010-707 35 00 

Om Xenit

Xenit realiserar digitala drömmar med säkra och moderna digitala tjänster. Vi inspirerar, utmanar och vägleder företag till en högre nivå av digitalisering. För mer information, besök: https://www.xenit.se/

Om Microsoft Azure

Azure är en molnplattform som består av över 200 integrerade molntjänster och produkter. Plattformen har oändliga möjligheter som möjliggör snabb utveckling och flexibilitet. Läs mer här: What is Azure