Linda Woxneborn ny vd för Xenit AB

Cloudpartnern Xenit accelererar sin tillväxt och vill bygga ett ännu starkare varumärke med Linda Woxneborn som ny VD. Linda har gedigen erfarenhet från kommunikations- och IT branschen där hon har haft flera ledande och affärsutvecklande positioner.

för 3 månader sedan

Cloudpartnern Xenit accelererar sin tillväxt och vill bygga ett ännu starkare varumärke med Linda Woxneborn som ny VD. Linda har gedigen erfarenhet från kommunikations- och IT branschen där hon har haft flera ledande och affärsutvecklande positioner.

– Xenit är ett entreprenörsdrivet bolag med ett starkt tekniskt kunnande, långa kundrelationer och partnerskap. Vårt mål är att bli den största och snällaste cloudpartnern vilket genomsyrar hela kulturen där människor verkligen får möjlighet att utvecklas. Nu ser jag fram emot att skapa tillväxt och fortsätta bygga Xenits varumärke genom att bidra med värderingsstyrt ledarskap, utveckla Xenits befintliga och nya tjänster samt utveckla våra partnerskap och kundrelationer, säger Linda Woxneborn, vd på Xenit AB.

  Linda tog plats som Xenits vd den 14 mars. Tidigare vd och en av bolagets grundare Linus Lindström är kvar i bolaget som styrelseledamot tillika delägare och kommer att fortsätta arbeta aktivt för Xenits tillväxt och framgång.

  – Vi är jätteglada att få in Linda som vd! Hon har helt rätt erfarenhet och personlighet för att fortsätta driva Xenits positiva utveckling framåt och ta oss till nästa nivå, säger Ola Gravenfors, ordförande i Xenits styrelse.

   Linda har lång erfarenhet från ledande och affärsutvecklande positioner inom kommunikations- och IT branschen. Fokus har legat på att driva enheter som levererar värde till kunder genom erbjudanden inom innovation, design och tech. Linda har verkat både i entreprenörsdrivna bolag och börsnoterade koncerner. Senast kommer Linda från HiQ där hon haft rollen som Vice president/ Business Line Director. Hon är stationerad i Göteborg, född 1977 och utbildad på Göteborgs Universitet.

   – Xenits tjänster inom cloud och digital transformation skapar stort värde i kundernas verksamhet och efterfrågan på de tjänster Xenit utvecklar fortsätter att öka. Xenit har en stark innovationskraft i att utveckla nya tjänster och en spännande framtid med stor tillväxtpotential. Jag är glad, inspirerad och ödmjuk inför uppdraget att leda bolaget på den fortsatta resan, avslutar Linda Woxneborn, vd på Xenit AB.

    För mer information:

    Linda Woxneborn, vd
    Linda.woxneborn@xenit.se
    Telefon: 010-707 35 00

    Om Xenit

    Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. Våra engagerade specialister inspirerar, utmanar och vägleder företag och organisationer till molnet – alltid med affärsnytta och slutanvändarens frihet i fokus. För mer information, besök: https://www.xenit.se/