Välkommen till en timmes webinar där ni kommer få en introduktion till hur ni kan maximera nyttan med containerbaserad drift och utveckling med Kubernetes i Microsoft Azure. Den här gången kommer vi fokusera på hur ni kan ta första steget och utvärdera om Kubernetes är rätt väg för er organisation med Xenits startpaket för Azure Kubernetes.

Vi kommer bland annat att gå igenom;

  • Vad Kubernetes är och varför det är affärskritiskt att jobba med conatinerbaserad drift och utveckling.
  • Risker och potentiella fallgropar som ditt utvecklingsteam behöver undvika när ni jobbar i Kubernetes.
  • Viktiga faktorer att tänka på när du väljer din Kubernetes plattform.
  • Hur vi har gått tillväga för att bygga ett ramverk kring Kubernetes.
  • Hur ni kan komma igång och utvärdera Kubernetes i er organisation.

Användadet av Kubernetes har exploderat de senaste åren. Enligt en rapport från Cloud Native Computing Foundation använder idag 58% av alla större organisationer Kubernetes i sin produktion.

Vi på Xenit har ledande expertis inom Kubernetes i Microsoft Azure och har lanserat en efterfrågad tjänst baserad på öppen källkod för att hjälpa våra kunder att accelerera sin cloud-native satsning. Nu vill vi dela med oss av vår expertis kring varför Kubernetes är framgångsreceptet för en lyckad drift och utveckling av era molnbaserade applikationer.

Webinariet är gratis och vänder sig till dig som jobbar som IT-ansvarig, CIO, IT-chef, tech lead eller har en liknande roll.

Tid och plats
Förbered en god frukost och en stor kopp kaffe och slå dig ner framför datorn för en timmes Breakfast Boost med Xenit!
Datum: 29 juni
Tid: 08:00 – 09:00
Plats: Webinariet kommer att ske över Microsoft Teams, du kommer få en inbjudan och länk i god tid före webinariet börjar.

Talare
Simon Gottschlag, CTO på Xenit
Simon började hacka Linux redan som 11 åring och är idag CTO på Xenit. Han är specialist inom Developer Experience, ansvarar för tjänsteutvecklingen av Xenit Kubernetes Framework och är den som satt grunden för hela Xenits Cloud Native-satsning. Simon är en av grundarna av CloudNativeGBG Meetup där han även är en regelbunden presentatör.

Tid

Plats

Online