Varmt välkommen på ett webinar om hur din organisation kan accelerera nyttjandet och få ökad kontroll av er Microsoft Azure miljö genom att använda er av Enterprise-Scale och Infrastructure as Code.

Vi vet att många företag stöter på utmaningar när de flyttat till Azure. Utmaningar såsom skenande kostnader och avsaknad av kontroll över vem som gör vad och varför. Xenit har lanserat en efterfrågad tjänst för att hjälpa våra kunder att nyttja funktioner i Azure snabbare, enklare och säkrare samtidigt som de får full kontroll över sin Azuremiljö och sina kostnader. Tjänsten är baserad på Microsoft Cloud Adoption Framework, Enterprise-Scale och Infrastructure as Code.

Azure Enterprise Scale Architecture är ett ramverk av kod, konfigurationsinställningar, verktyg samt dokumentation för att facilitera och accelerera organisationers nyttjande av Microsoft Azure. Enterprise-Scale är en del av Microsoft Cloud Adoption Framework for Azure.

Med vår ledande expertis inom Microsoft Azure och våra erfarenheter från att ta fram vår tjänst Xenit Azure CloudOps vill vi nu dela med oss av framgångsreceptet för en lyckad drift och hantering av en Azuremiljö med hjälp av Enteprise-Scale och Infrastructure as Code.

Webinariet är gratis och vänder sig till dig som jobbar som IT-ansvarig, CIO, IT-chef, tech lead eller har en liknande roll.

Vi kommer bland annat att gå igenom:

  • Vad Enterprise-Scale är för något, tänket bakom ramverket och varför det är ett konkurrentkraftigt verktyg.
  • Fördelar med att använda Enterprise-Scale.
  • Utmaningar med Azure och Enterprise-Scale.
  • Hur Xenit har byggt och utformat en tjänst med Infrastructure as Code för att möta dessa utmaningar.

Tid och plats: 
Datum: 17 mars
Tid: 12:00 – 13:00

Förbered en extra god lunch och en stor kopp kaffe och slå dig ner framför datorn för en timmes Enterprise-Scale.

Talare:

Johan Dahlbom, Customer Architecture på Microsoft
Johan Dahlbom arbetar i Microsofts Customer Architecture and Engineering team där han hjälper kunder lyckas i Azure. Johan är även en av Microsofts maintainers av Enterprise-Scale Landing Zones.

Tobias Vuorenmaa, Expert Engineer på Xenit
Tobias Vuorenmaa arbetar på Xenit som Expert Engineer. Hans fokusområden är Azure och Infrastructure as Code.

Varmt välkommen!

Tid

Plats

Microsoft Teams