Välkommen på en timmes webinar där vi ger er en introduktion till hur ni kan maximera nyttan med containerbaserad drift och utveckling med Kubernetes i Microsoft Azure.

Användadet av Kubernetes har exploderat de senaste åren. Enligt en rapport från Cloud Native Computing Foundation använder idag 58% av alla större organisationer Kubernetes i sin produktion.

Vi på Xenit har ledande expertis inom Kubernetes i Microsoft Azure och har lanserat en efterfrågad tjänst baserad på öppen källkod för att hjälpa våra kunder att accelerera sin cloud-native satsning. Nu vill vi dela med oss av vår expertis kring varför Kubernetes är framgångsreceptet för en framgångsrik drift och utveckling av era molnbaserade applikationer.

Webinariet är gratis och vänder sig till dig som jobbar som IT-ansvarig, CIO, IT-chef, tech lead eller har en liknande roll.

Vi kommer bland annat att gå igenom;

  • Vad Kubernetes är och varför det är affärskritiskt att jobba med conatinerbaserad drift och utveckling.
  • Risker och potentiella fallgropar som ditt utvecklingsteam behöver undvika när ni jobbar i Kubernetes.
  • Do’s and don’ts när du jobbar med Kubernetes i Azure.
  • Viktiga faktorer att tänka på när du väljer din Kubernetes plattform.

Tid och plats

Förbered en extra god lunch och en stor kopp kaffe och slå dig ner framför datorn för en timmes Kubernetes Lunch & Learn.

  • Datum: 11 maj
  • Tid: 12:00 – 13:00
  • Webinariet kommer att ske över Microsoft Teams, du kommer få en inbjudan och länk i god tid före webinariet börjar.

Talare

Simon Gottschlag, CTO på Xenit
Simon började hacka Linux redan som 11 åring och är idag CTO på Xenit. Han är specialist inom Developer Experience, ansvarar för tjänsteutvecklingen av Xenit Kubernetes Framework och är den som satt grunden för hela Xenits Cloud Native-satsning. Simon är en av grundarna av CloudNativeGBG Meetup där han även är en regelbunden presentatör.

Klicka här för att anmäla dig. 

Tid

Plats

Online